Architecten bureau TANK heeft in de populaire A’DAM Toren in Amsterdam Noord een meer dan geweldige loft ingericht. Volgens hun eigen zeggen zorgt de loft ervoor dat u zich als een rockster gaat voelen en gedragen (ook al bent u dat niet). De ruime loft heeft een adembenemend uitzicht over Amsterdam, van het centraal station, de havens, naar de grachten en tot aan Amstelveen. Het gebruik van materialen als hout, metaal en beton maakt deze loft echt badass, waardoor wij wel snappen waarom TANK een rockster als bewoner in gedachte had bij het inrichten van dit pareltje in Amsterdam.

De loft heeft een lounge gebied waar je u tegen zegt, in de hoek van de A’DAM Toren waardoor aan twee zijdes enorme ramen van de vloer tot het hoge plafon reiken. Er zijn meerdere geweldige features geplaatst, zoals een lichtinstallatie aan de muur van verschillend gekleurde TL-balken. Met twee diepe relax hoekbanken die samen een zithoek creëren vlakbij dit geweldige uitzicht is het lounge gebied van deze loft compleet.

Lees ook: Op 100 Meter Hoogte Schommelen in Amsterdam

Middenin de slaapkamer staat een metalen badkuip die op miraculeuze wijze kan worden getransformeerd in een grote betonnen tafel. De desbetreffende tafel komt met een druk op de knop uit het plafon gezakt en dan is het alleen nog maar een kwestie van het aanschuiven van de stoelen.

De keuken doet niet onder aan de rest van de loft, wij vielen als een blok voor het massieve zwart marmeren keukenblok. Met ook in deze ruime een scala aan ramen die met vintage shutters de ruimte net wat gezelliger maken.

Lees ook: Restaurant Moon in de nieuwe A’DAM Toren presenteert chefs

unknown-6

Als dat nog niet genoeg is wordt de look van deze loft compleet door de geweldige wenteltrap die de verbinding tussen de slaapkamer en de andere verdiepingen maakt. Wat een ontzettend toffe woning, wanneer mogen we intrekken?