Dom Pérignon kondigt een nieuwe samenwerking in 2017 met chef Alain Ducasse aan. Champagne liefhebbers krijgen de kans om op een unieke manier de ultieme champagne P2 van Dom Pérignon te ervaren in het recent geopende restaurant “Ducasse au Château de Versailles”.

Het is de ‘Second Plentitude’ ofwel P2, die het middenpunt van de aandacht is tijdens de ervaring. Het gehele menu is opgebouwd rondom de champagne uit 1998 van Dom Pérignon.

visuel_1

Het menu combineert op elegante wijze seizoensgebonden producten met hedendaagse technieken om zo de drie kwaliteiten van de wijn te benadrukken: intensiteit, mineraliteit en precisie. Gedurende de samenwerking willen Alain Ducasse en Dom Pérignon slechts één ding bereiken: de alledaagse ervaring compleet overtreffen.

visuel2

De opeenvolging van gerechten in het menu refereert naar de royale diners uit de 18e eeuw. Maar de gerechten die gepaard gaan met de P2 zijn wel degelijk van hedendaagse invloed. In deze gerechten wordt op moderne wijze gespeeld met smaken en texturen.

visuel3

De omgeving van het Ducasse au Château de Versailles zorgt voor een unieke ervaring met een ceremoniële wijze van dineren. Dit luxueuze hedendaagse arrangement kan privé worden geboekt tijdens het gehele jaar 2017 bij het “Ducasse au Château de Versailles” restaurant.

visuel4

Lees ook: Dom Pérignon Opent Pop-Up Suite in het Gesloten Hotel de Paris in Monaco