Het laatste product van het Duitste bedrijf Lieb Manufaktur is ’s werelds duurste domino set. De met diamanten ingelegde massief gouden spelstenen zijn tot in perfectie uitgewerkt in het Duitse Baden-Württemberg gebied. De tijdloze elegantie en de attentie voor details komt wel met een prijs, namelijk die van €147.000,- voor een speelset, dat zorgt absoluut voor een potje die u niet wilt verliezen.

De set bestaat uit 28 dominostenen die een totaalgewicht van 2,4 kilo aan puur goud bevatten en zijn versierd met in totaal 168 diamanten. Het dominospel van Lieb Manufaktur en VERIDOR wilt het plezier van een spel combineren met eeuwige pracht en praal.

Elk speelstuk is gemaakt van hoog kwaliteit 18-karaats goud en is achteraf versierd met diamanten die in het oog springen voor een verder visueel effect. De stenen komen in een speciaal ontwikkelde marmeren kist die de collectie in stijl bewaard. Mocht u momenteel geen 147 duizend euro hebben liggen voor een kerstcadeau is het ook mogelijk om slechts één steen te kopen als verzamelobject

Lees ook: Deze Apple Accessoires Zijn Gemaakt van 350 Miljoen Jaar Oud Natuursteen