Van Gils introduceerde gisteren tijdens de eerste dag van de Modefabriek haar nieuwe Tailored Sportswear lijn, welke in nauwe samenwerking met DJ Dannic tot stand is gekomen. Met de “Van Gils x Dannic” collectie introduceert Van Gils het “sneaker suit” concept, bestaande uit slank gesneden pakken, jasjes, broeken en shirts in power-stretch en jersey. De perfecte outfit voor de moderne, young professional.

Op de Van Gils stand werden de highlights uit de Van Gils X Dannic collectie gepresenteerd en stonden DJ Dannic en Harry van der Zee klaar voor vragen van de pers. Daaropvolgend draaide Dannic een spetterende set op The Borrel na afloop van de beurs.

DJ Dannic (Daan Romers) en Harry van der Zee, CEO Van Gils

Daan Romers (DJ Dannic)  “Het is echt te gek om de collectie nu eindelijk in het echt te bewonderen. Na maanden voorbereidingen, brainstormsessies, doorpassen, etc. is het moment nu eindelijk daar. De eerste reacties zijn erg positief waar wij met z’n allen ontzettend blij mee zijn!” Dannic is met zijn “groovy house” een drijvende kracht binnen de dance scene en neemt al voor het vierde jaar op rij een prominente plaats in binnen de DJ Mag Top 100 DJ’s Poll.

Lees ook: De 5 Dresscodes voor Mannen die U Moet Kennen Volgens Van Gils

Harry van der Zee (CEO Van Gils) “Wij zijn enorm blij met deze samenwerking en de succesvolle lancering gisteren op de Modefabriek. Alleen maar positieve reacties op zowel de collectie als het fantastische optreden van Dannic. Dat belooft een groot succes te worden!” “Met de samenwerking “Van Gils x Dannic” geven wij Van Gils letterlijk een jonger gezicht en richten wij ons primair op de Young Professionals. Dannic is naast een fantastische DJ en producer een succesvolle, internationale businessman met zijn roots in Breda. Dat past goed bij Van Gils”

De collectie is vanaf februari beschikbaar in alle Van Gils Brandstores en op www.vangils.eu.