Pure Luxe verbleef in het Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort, een van Nederlands mooist geleden strandparken waarbij elke villa luxueus is afgewerkt. Het Punt-West resort ligt gelegen in het beeldige natuurgebied ‘De Punt’ en ligt direct aan het Grevelingenmeer, hierbij is gezorgd dat elke villa uitzicht over het rustgevende water heeft. Het is dé plek bij uitstek om geheel tot rust te komen en te genieten van de ruimte en luxe van de omgeving. Punt-West is geschikt voor korte of langere verblijven, waardoor het voor elke soort vakantieganger interessant is.

De 6 persoons villa waarin we verbleven was gevuld met luxe. De accommodatie is van alle gemakken voorzien en heeft ons veel comfort geboden. Bij Werelds aan het Strand, de hippe eigentijdse Beachclub op het resort kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Bij ons verblijf hebben we hier dan ook meerdere keren gebruik van gemaakt. De strandtent wordt dan ook niet voor niets zowel door gasten van het park als publiek uit de omgeving graag in alle seizoenen bezocht.

Luxe vakantiewoningen in het zand

Door de unieke indeling van het park liggen al de villa’s in de duinen of op het strand in de baai van het resort. De villa’s zijn gebouwd met natuurlijke materialen, met respect voor het omliggende natuurgebied. De villa’s zijn tactisch geplaatst waardoor ze veel privacy bieden en het hoge afwerkingsniveau met luxe keukenapparatuur, ruime woonkamer en moderne badkamers zorgde ervoor dat wij niets tekort kwamen tijdens het verblijf.

Doormiddel van het ruime veranda waarop heerlijk te vertoeven is en de grote raampartijen van de villa is er een connectie tussen buiten en binnen waardoor we tijdens het verblijf in de villa ons één met de natuur konden voelen. De groene daken om de woningen zorgen er overigens nog meer  voor dat de villa’s de natuur niet verstoren en het uitzicht ook ongestoord bleef.

Veel te beleven

Door de unieke locatie van Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort midden in het natuurgebied is er rondom het resort genoeg te zien. Op het puntje van het eiland Goeree-Overflakkee in de Zeeuwse Delta, waar het park is gelegen, zijn er genoeg verschillende wandelroutes te bedenken waar we voortreffelijk hebben kunnen uitwaaien. In het ongerepte natuurgebied van 150 ha. De Punt valt er te genieten van het Noordzee strand en alle natuur.

Al met al kunnen we concluderen dat het Oasis Parcs op Punt-West een absolute aanraden voor iedereen die in alle luxe tot rust wilt komen in dit prachtige natuurgebied. De villa’s zijn superieur kwalitatief afgewerkt en bieden u en uw gezin of vrienden al het comfort wat u zich kunt wensen. Maar ook voor de actievelingen onder ons is er in de omgeving genoeg te beleven, kortom; voor ieder wat wils.

Kijk gerust op de site van Oasis Parcs voor meer informatie of reserveringen.