A. Lange & Söhne aanwezig bij Concorso D’Eleganza Villa d’Este

Van 26 tot 28 mei neemt het exclusieve Duitse horlogemerk A. Lange & Söhne voor de zesde keer deel aan het exclusieve Concorso D’Eleganza Villa d’Este aan het Comomeer. Een exclusief auto-event waar je als autoliefhebber bij moet zijn geweest. Het Concorso toont het mooiste erfgoed dat op wielen is geproduceerd. Van klassieke auto’s tot innovatieve modellen voor de toekomst. Het thema van dit jaar is “Around the world in 80 days – Voyage through an era of records.” Net als bij de voorgaande edities zal de winnaar van de “Best of Show” categorie een unieke Como editie van de Lange 1 Time Zone van A. Lange & Söhne uitgereikt krijgen.

A.Lange & Söhne – Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2015 – Ben Gierig – Fotografie

 

Verder lezen

Polestar onthult de Polestar 1 en de visie om ’s werelds eerste ‘performance’ merk met elektrische...

De BMW 7 Serie met V12 is al jaar en dag de snelste productieauto die je bij het merk kunt krijgen....

Topkok en TV-persoonlijkheid Jamie Oliver en Jaguar Land Rover hebben de ultieme mobiele keuken...