De Eerste Luxe Duikboot van Ocean Submarine is de Privéjet der Superyachts

Ocean Submarine in Nederland bouwt een duikboot van 19 meter met een interieur uit de private jet-industrie. Rolls Royce, MTU en Bosch zijn o.a. partners in de Neyk Submarine, die een volledig onder druk staande romp heeft, uitzonderlijk manoeuvreerbaar is en veel hogere snelheden zal bereiken dan conventionele private subs. Het eerste exemplaar zal 12 personen kunnen vervoeren en kan tot 150 meter diepte gaan. Lancering in 2018. Binnenkort meer.

Meer informatie op de website van Ocean Submarine.

Verder lezen

In het hart van het Amsterdamse fashion en museum district opent Cobra Art officieel de deuren...

Ben je een dagdromer of een dromerig type, dan word je in onze productieve samenleving niet altijd...

Bijzondere momenten, die vier je in stijl. Zo ook Vaderdag! Als jij dit jaar je vader wilt...