De Eerste Luxe Duikboot van Ocean Submarine is de Privéjet der Superyachts

Ocean Submarine in Nederland bouwt een duikboot van 19 meter met een interieur uit de private jet-industrie. Rolls Royce, MTU en Bosch zijn o.a. partners in de Neyk Submarine, die een volledig onder druk staande romp heeft, uitzonderlijk manoeuvreerbaar is en veel hogere snelheden zal bereiken dan conventionele private subs. Het eerste exemplaar zal 12 personen kunnen vervoeren en kan tot 150 meter diepte gaan. Lancering in 2018. Binnenkort meer.

Meer informatie op de website van Ocean Submarine.

Verder lezen

Polestar onthult de Polestar 1 en de visie om ’s werelds eerste ‘performance’ merk met elektrische...

De BMW 7 Serie met V12 is al jaar en dag de snelste productieauto die je bij het merk kunt krijgen....

Topkok en TV-persoonlijkheid Jamie Oliver en Jaguar Land Rover hebben de ultieme mobiele keuken...