Snapchat-medewerkers werden getrakteerd op een nieuwjaarsfeestje van zo’n 4 miljoen dollar

Nieuwjaar ligt alweer even achter ons, maar dat wil niet zeggen dat we er niet even op terug kunnen blikken. Iedereen heeft waarschijnlijk fantastische uren beleefd en dat op z’n eigen manier ervaren. De drank heeft rijkelijk gevloeid en naar alle waarschijnlijkheid zal er vrij weinig slaap op de planning hebben gestaan. Over de hele wereld werden de meest exorbitante feestjes georganiseerd en Snapchat-CEO Evan Spiegel deed daar vrolijk aan mee. Hij organiseerde namelijk een privéfeest voor alle Snapchat medewerkers.

Snapchat party à $4.000.000

Ja, dat lees je goed. De Snapchat-CEO heeft diep in de buidel getast om zijn medewerkers een daverende afsluiting van het jaar te bieden. Er werd volgens bronnen dus aardig wat geld neergeteld voor de New Year’s Eve van de Social Media helden. Het feest vond plaats in het Los Angeles’ Microsoft Theater. Een saillant detail: medewerkers werd expliciet verteld dat het niet geoorloofd was om foto’s of video’s te maken van de avond/nacht zelf. Niet met hun camera en zelfs niet met Snapchat’s eigen app. We kunnen dus alleen maar gokken wat er is gebeurd, maar de verwachting is dat het een aardig ‘wild’ feestje was.

 

Om alles af te maken besloot Evan Spiegel Drake uit te nodigen om een aantal hits ten gehore te brengen. Met een dergelijke artiest op je feest kunnen we enigszins begrijpen waar dat prijskaartje vandaan komt. Alhoewel er ook geluiden de rondte doen dat Spiegel de Canadese rapper uit eigen zak heeft betaald. Wat erop neer zou komen dat het werkelijke kostenplaatje van dit feestje nóg hoger zou zijn.

Wat collegialiteit mogen de medewerkers van Snapchat dus niet echt klagen. Al is het wel enigszins een gedurfde actie aangezien het bedrijf het afgelopen jaar niet zulke denderende cijfers wist te overleggen omtrent omzet.

Bron: XXLMag

Verder lezen

‘Ondernemen zit in je bloed en komt al vroeg tot uiting’, zo werd ons altijd verteld. In zekere zin...

Het hing natuurlijk al even in de lucht, maar nu heeft Audi – in navolging van Volkswagen –...

Al vanaf de eerste dag dat ‘onze’ Max Verstappen de harten veroverd in de koningsklasse van de...