Deze stoel is dé ultieme zetel voor de whisky- en sigarenliefhebber

Voor velen is het ultieme ontspanning: een lekker sigaartje en een goed glas whisky. Deze twee gaan enorm goed samen en dat resulteert in de perfecte ‘essentials’ om even lekker onderuit te zakken in je luie stoel en je gedachten de vrije loop te laten. Het is dan wel de kunst dat de stoel waar je dit in doet perfect geschikt is voor die bezigheid. Laten we die perfecte stoel nou net gevonden hebben.

De RA 1.15 is dé stoel voor ontspanning met een sigaartje en whisky

Deze spectaculaire creatie komt van de tekentafel van El Purista en is tot in detail geperfectioneerd. De stoel beschikt over zachte kussens omgeven met kwaliteitsleder, cederhouten lades en de nodige details. Alles aan de stoel is goed weggewerkt en ondanks de veelzijdige aspecten (in de lades kun je het nodige opbergen), is het ontwerp totaal niet chaotisch. De houten vlaktes zijn op zeer vloeiende wijze gevormd en de stoel in z’n geheel is perfect uitgebalanceerd. Wat ons betreft het perfecte meubelstuk voor een goeie sigaar (eentje van deze misschien?) en een lekker glas whisky. Laat die momenten van ontspanning maar komen.

stoel liefhebber whisky sigaren meubelstuk el purista Pure Luxestoel liefhebber whisky sigaren meubelstuk el purista Pure Luxestoel liefhebber whisky sigaren meubelstuk el purista Pure Luxestoel liefhebber whisky sigaren meubelstuk el purista Pure Luxestoel liefhebber whisky sigaren meubelstuk el purista Pure Luxestoel liefhebber whisky sigaren meubelstuk el purista Pure Luxe

Bron: MAN MAN

Verder lezen

Kaviaar; viseitjes; steurkuit. Het zijn allen benamingen voor een van ’s werelds duurste...

Als er iets is waar we van houden bij Pure Luxe, dan is ’t goed eten. Culinaire hoogstandjes die...

Een juwelier is bij uitstek de plek waar een serene stilte wordt gecombineerd met high-end design...