Zie hier het prachtige Rolex Daytona Rainbow Horloge van 66.900 Euro

Luxe is vaak te sober, te pretentieus en veels te formeel. Dat is de reden waarom wij bij Pure Luxe houden van heldere, originele creaties zoals dit prachtige uurwerk van Rolex. Goud en diamanten zijn al lange tijd geassocieerd met dit wereldmerk, dus het mag geen verrassing zijn dat dit horloge er rijkelijk mee is “behangen”.  Echter, met alleen deze elementen van glamour kom je er niet zullen ze bij Rolex gedacht hebben.

Het Rolex Daytona Rainbow horloge pronkt als een van de helderste en meest frisse en ‘gelukkigste’ ontwerpen die we tot nu toe hebben gezien. Net zoals de naam al doet vermoeden, is het horloge versierd met de prachtige kleuren van de regenboog: de ring is versierd met 36 saffieren in de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Het hart van dit prachtige horloge (met 18-karaats gouden afwerking) is een Swiss automatic caliber 4130 movement door Rolex ontwikkeld, met kolom-wiel chronograaf en 28.800 trillingen per uur. Het beweegbare gedeelte heeft 44 juwelen en kan maximaal 72 uur werken zonder opwinden. Als laatste pronkt de luxe Daytona Rainbow met een mooie wijzerplaat voorzien van 8 diamanten. Waterdicht tot 100 meter.

Prijskaartje: 66.900 Euro.

Lees ookDöttling Opus 1: De Ideale Horlogekluis Voor Maximaal 250 Horloges

Verder lezen

Het is voor velen een droom: achter het stuur kruipen van een supercar. Slechts enkelen zien deze...

Oké, dat is misschien niet helemaal waar. Het is voorzover bekend de enige Rolex Daytona in...

Een luxueuze villa is natuurlijk nooit verkeerd. Ditmaal is het echter een pareltje waar menigeen...