Voor minimaal 2,7 miljoen euro woon je in een super-de-luxe appartement in Het Museumkwartier

Amsterdam is een stad die bol staat van culturele eigenschappen en daarin een grote diversiteit kent. Een goed voorbeeld hiervan is Oud Zuid, een plekje waar oude gebouwen worden vergezeld door sublieme nieuwbouw. Het nieuwste appartementencomplex ‘De Hooch’ is hier een goed voorbeeld van. Een plek in Het Museumkwartier waar hoogwaardige nieuwbouw wordt gerealiseerd, zonder een gigantisch contrast met de geliefde omgeving te vormen. 

Op de grens van het centrum en de Pijp worden 28 high-end appartementen gerealiseerd

Met maar liefst 28 high-end appartementen is de Hooch een project dat alles combineert wat je maar kunt wensen wat betreft nieuwbouw. Zo wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is ieder appartement gebouwd vanuit het oogpunt onbegrensde luxe te realiseren. De appartementen zullen allen minimaal een woonoppervlak van 170 vierkante meter bezitten. Gaan we naar de topplekken, dan spreek je al gauw over woonruimtes die meer dan 300 vierkante meter aan ruimte tellen.

Als koper heb je de keuze uit 5 gerenommeerde interieur designers om een samenwerking mee aan te gaan. Zo stel je niet alleen jouw interieur samen, maar personaliseer je tevens de indeling van de woning zelf. Afhankelijk van stijl en smaak staan & Prast & Hooft, Framework, TANK, Wolterinck en Kolenik voor jou klaar om de creatie van jouw droomhuis te realiseren. Kortom, de basis voor een appartement dat volledig aansluit bij jouw wensen is van zeer hoog niveau en maakt dit complex tot een spektakelstuk.

appartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxe

Door in het ontwerp gebruik te maken van veel glas is er in ieder appartement zeer veel natuurlijke lichtinval te realiseren. Dit maakt het een zeer aantrekkelijke plek om te wonen – los van de mooie plek binnen de Amsterdamse stadsgrenzen. Door aan de buitenkant van het complex gebruik te maken van veel groen wordt er op mooie wijze een natuurlijke overgang gevormd tussen interieur en exterieur. Wat ons betreft heeft het MVSA Architects van Roberto Meyer een behoorlijk project weten te realiseren. Het is een moderne manier van wonen, maar wel een die perfect past binnen de oude karakteristieken van deze plek in Het Museumkwartier.

appartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxe

Het penthouse als ‘cherry on top of De Hooch’

Zoals gezegd zal ieder appartement een vraagprijs kennen die begint bij 2,7 miljoen euro. Een behoorlijke prijs, maar wel een die gerechtvaardigd wordt door een woning gemaakt op sublieme wijze. Een lobby met lounge en bar, grote glaspartijen en zeeën aan ruimte. Daarmee wordt de Hooch dé trekpleister voor woningzoekenden op zoek naar luxe en comfort. Mocht je op zoek zijn naar enorme exclusiviteit, dan is het penthouse de absolute aanrader. Met een VON prijs van 17,5 miljoen euro en een oppervlakte van 840m2 met 360 graden uitzicht over Amsterdam en een ongeëvenaarde blik op Het Rijksmuseum. Parkeren doe je probleemloos en beveiligd in de ondergrondse parkeergarage, waar een koper 8 parkeerplekken tot zijn/haar beschikking heeft. Met de lift kom je vanaf de garage uit in de lobby en/of geeft direct toegang tot het appartement.

appartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxe

Duidelijk wordt ook uit het beeldmateriaal dat het een complex betreft dat van A tot Z een zeer hoogwaardige afwerking kent. Het is absoluut geen straf om hier in te trekken. Voor meer informatie kun je uiteraard terecht op de website van de Hooch. Wat ons betreft in potentie zeker een van de mooiste plekjes die een modern Amsterdam heeft te bieden. Uiteraard met een gedegen exclusiviteit.

appartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxeappartementencomplex de Hooch Het museumkwartier Oud Zuid Pure Luxe

 

Verder lezen

Frank Sinatra is een legende, een van de allergrootsten in de muziek. In 1992 bouwde hij samen met...

De feestdagen komen eraan en hier horen uiteraard ook cadeaus bij. Het kiezen van een cadeau is...

De dag beginnen met een prachtig uitzicht op de Grote Oceaan, wat wenst een mens nog meer in zijn...