Indiase zakenman doet z’n 3500 werknemers een zakentripje van $10 miljoen cadeau

Het gemiddelde bedrijfsuitje dat ons ter ore komt gaat niet veel verder dan een paar biertjes en wat bitterballen in een sjieke tent in Amsterdam. Niet erg natuurlijk, aangezien het gaat om ontspanning en het verhogen van de collegialiteit op een gezellige, ‘Oud-Hollandsche’ wijze. Toch kan het soms ook net even iets anders – iets.. extravaganter. Zoals een Indiase zakenman en miljardair dat deed. Hij stuurde z’n werknemers naar Istanbul – prijskaartje: een luttele $10.000.000 en centen.

Indiase zakenman wenst anoniem te blijven

Het nieuws werd openbaar nadat Turkey Travel Agencies Union als verantwoordelijke werd aangewezen voor de organisatie van deze mega-trip, zo meldt Hürriyet Daily News. Waar het merendeel van de werknemers vanuit India naar Turkije zullen vliegen, zijn er ook zo’n 350 overige werknemers die uit 20 andere landen overgevlogen zullen worden. De werknemers zullen een week lang genieten van een volledig verzorgde trip en bezoeken diverse culturele hotspots in de stad. Naast het feit dat de zakenman ruim 10 miljoen dollar neertelt voor de volledige trip, zal hij ook 1 miljoen dollar verdelen als zakgeld. Kortom: de werknemers hebben het tripje van hun leven.

Wat ons betreft een prima manier om je vermogen te besteden. Bovendien zorgt het voor een bende zéér gemotiveerde werknemers. Naar het schijnt is de miljardair goed voor een vermogen van 12 miljard. Mocht dat zo zijn, dan is dit tripje natuurlijk een peulenschil voor ‘m. Mocht je nog een voorstel op tafel willen gooien bij je baas, neem dit dan even mee. Wie weet zit jij ook wel in het buitenland over een paar weken.

Bron: Hürriyet

Verder lezen

De grootste skihal ter wereld staat momenteel in Harbin, ook in China, en meet maar liefst 80.000...

In Moldavië is de grootste wijnkelder ter wereld te vinden. Milestii Mici is een wijnmakerij die...

Dat een vliegtuig een aardig prijskaartje heeft, dat moge duidelijk zijn. Toch is het grootste...