Een vakantie naar Griekenland op luxueuze wijze breng je door in Casa Cook

Het Griekse eiland Kos is een van de mooiste plekken binnen Europa, niet alleen vanwege het lekkere weer en de mooie omgeving, maar ook omdat het de uitvalsbasis is voor Casa Cook. Dit strand-resort omvat alle luxe en comfort die je nodig hebt voor de perfecte vakantie in Griekenland. Voor ons dus genoeg reden om het met jullie te delen en er een bucketlist-plekje bij te zetten.

Casa Cook is het meest idyllische plekje op Kos

Het eiland Kos is zoals gezegd een perfecte plek als je op zoek bent naar mooie stranden, oude dorpskernen en een pittoreske haven. Uiteraard wil je dan ook een passend verblijf waar je werkelijk alles hebt wat je (vakantie-)hartje begeerd. Casa Cook is zo’n plek. De styling in het resort is gedaan door Annabell Kutucu en Michael Schickinger, welke duidelijk hebben gepoogd om de ultieme sfeer van ontspanning te recreëren. We kunnen er onnodig veel woorden aan vuil maken, maar de beelden spreken voor zich. Bekijk het resort en oordeel zelf of jij je volgende vakantie op Kos doorbrengt.

casa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxecasa cook griekenland kos Pure Luxe

Bron: Gewoonvoorhem

Verder lezen

Dubai is een stad van uitersten, van ongekende luxe en niets is er te gek. Niet zo lang geleden was...

Las Vegas is natuurlijk een bestemming die bij iedereen tot de verbeelding spreekt. Het gokken, de...

Het gemiddelde bedrijfsuitje dat ons ter ore komt gaat niet veel verder dan een paar biertjes en...