Dit Restaurant in Zanzibar Ligt Midden in de Indische Oceaan

Wat dacht u van een idyllische strandvakantie met witte zanden, helder blauw water, lucht en een briesje die langs u waait terwijl u helemaal tot rust komt met een heerlijk diner? Er zijn natuurlijk meerdere locaties op de wereld waar dit mogelijk is, maar in Zanzibar is er de unieke kans te vinden om dit bovenop een “coral outcrop” te ondernemen. Voeg dit samen met een geweldige keuken waar de verse zeegerechten serveren zoals octopus salade die weggespoeld kan worden met een goede chardonnay.

The Rock is een restaurant in Zanzibar die ter voet kan worden bereikt met eb of met een kleine boot tijdens vloed. Er is ruimte voor 45 couverts met zeezicht voor elke bezoeker. Verse vis van de Indische Oceaan staat volop op het menu en wordt geweldige bereid. Sinds de opening in 2012 heeft dit restaurant dan ook niet zomaar zoveel fans van overal op de wereld verdient. Check hieronder de foto’s van dit idyllische plaatsje.

Ga voor meer informatie naar de website van The Rock Restaurant.

Verder lezen

Dubai is een stad van uitersten, van ongekende luxe en niets is er te gek. Niet zo lang geleden was...

De Schotse whisky van de John Walker Matsers’ Edition is een van de meest memorabele whisky’s van...

Las Vegas is natuurlijk een bestemming die bij iedereen tot de verbeelding spreekt. Het gokken, de...