Cooler dan deze Flying Flipper Superfly GTO 42 gaat ’t niet worden

Er zijn heden ten dagen zoveel verschillende scheepsbouwers, dat het moeilijk is om een favoriet te hebben. Voor iedere boot of ieder superjacht dat gebouwd wordt valt wel iets te zeggen. Zo ook voor deze Flying Flipper Superfly GTO 42 boot. Het is de open versie en ’t jongere broertje van de GT. Beiden komen uit de koker van Red Yacht Design. 

Stijlvol varen met de Flying Flipper Superfly GTO 42

Red Yacht Design heeft hun uiterste best gedaan om een boot te creëren die zoveel mogelijk sportwagen-elementen met zich meeneemt. Alles aan deze boot is gericht op prestatie. Uiteraard mag je dan ook wat indrukwekkende cijfers verwachten wanneer de scheepsbouwer deze intentie communiceert. Het is dan ook mogelijk om 50 knopen te halen met deze boot, voortgestuwd door 430pk-sterke motoren. Uiteraard ook voorzien van zeer licht-gewicht carbon-hybride romp. Daarnaast is de boot uitgerust met de nodige luchtinlaten.

flying flipper superfly gto 42 boot red yacht design Pure Luxe

Mocht je nou interesse hebben, dan raden we je aan om even de website van Flying Flipper te bezoeken. Uiteraard is hier ook alle relevante informatie te vinden omtrent de GTO 42, maar ook hun overige creaties. Iedere boot heeft z’n eigen unieke kenmerken, maar zoals we gewend zijn van Flying Flipper worden ze gebouwd op basis van enkele zeer belangrijke pilaren, waaronder performance, maar ook Eco-friendly aspecten zijn van groots belang.

flying flipper superfly gto 42 boot red yacht design Pure Luxeflying flipper superfly gto 42 boot red yacht design Pure Luxe

Bron: Flying Flipper

Verder lezen

Oke, we mogen het best toegeven. Niemand van ons zal klagen wanneer je de kans krijgt om een...

Normaal gesproken is een catamaran wat betreft luxe en eigenschappen net een beetje minder...

Elektrisch rijden is de toekomst. Autofabrikanten zetten dan ook steeds meer in op de ontwikkeling...