De nieuwe Louis Vuitton Ombre Nomade parfum is een van de duurste geuren ter wereld

Voor steeds meer modehuizen is de relevantie van een aandeel in de parfumerie van groter belang. Het wordt verkocht als zijnde een toevoeging aan de catalogus, maar logischerwijs is dit een uitbreiding van de inkomsten. Een tijd geleden wisten we jullie al te informeren dat het Franse modehuis Louis Vuitton een lijn van vijf herengeuren op de markt zou brengen. Nu wordt er een mysterieus zwart exemplaar aan toegevoegd genaamd ‘Louis Vuitton Ombre Nomade Cologne’.

Louis Vuitton laat zich inspireren door een van ’s werelds zeldzaamste geuren

Voor deze nieuwe geur heeft Louis Vuitton gebruik gemaakt van de zogenaamde Aquilara boom. Deze boom is te vinden in het Zuid-Oosten van Azië en herbergt een zeer karakteristieke geur. Volgens kenners komt er een zeer intense masculine geur uit de boom, welke de basis vormt voor deze nieuwe cologne. Daarnaast zijn er noten van vanille, framboos en incense aanwezig. Deze versterken de leerachtige, houten geuren die de geur verder z’n uiteindelijke body geven. De geur krijgt hierdoor een mysterieus karakter dat zich vertaalt in diverse lagen, ieder met dezelfde indringende opbouw. Voor zo’n €290 kun je eigenaar worden van deze spectaculaire creatie. De geur zal ongetwijfeld eenvoudig verkocht worden.

Verder lezen

Een elektrische fiets is steeds vaker te spotten in het Nederlandse straatbeeld. Het lijkt langzaam...

Vorig jaar werd al een samenwerking tussen het Franse Bogarde en Dior Homme de wereld in...

Het is niet de eerste keer dat er een voorwerp voorbij komt met een hoge verzamelwaarde. Zo wisten...