Tijdens relatieproblemen kun je beter geen Mercedes S63 AMG bezitten, dit is het bewijs

Mannen en vrouwen zijn gemaakt om naast elkaar in harmonie te leven. Toch is het heel af en toe niet echt een gelukkige combinatie. Soms is een van de twee schuld, soms zijn beiden niet helemaal netjes. Hoe dan ook, er is altijd een derde partij die eronder te lijden heeft. In dit geval is die derde partij een Mercedes-Benz S63 AMG. Voor de beeldvorming: een dergelijk snelle bolide kost al gauw €250.000 en dan heb je niet gigantisch veel opties aangevinkt. 

Meneer gaat vreemd en de Mercedes S63 AMG mag incasseren

Het is natuurlijk een beetje vervelend hoe de situatie verloopt voor de vierwieler. Meneer en mevrouw zijn verwikkeld in een huwelijk dat niet al te gelukkig lijkt en de weerloze Duitse ster moet de klappen incasseren. Mocht de Mercedes kunnen praten, dan zou het gigantisch zielig zijn wanneer we vragen ‘hoe ‘ie zich voelt’. Enfin, blijkens de foto’s is mevrouw genadeloos en heeft ze de auto in één klap flink in waarde doen verminderen. We hoeven jullie niet op de hoogte te brengen van het vocabulaire dat in zwart-gespoten letters op de auto is aangebracht, duidelijk is dat de heer des huizes zijn boekje te buiten is gegaan (zo lijkt het). Volgens bronnen is het geheel net iets pijnlijker te noemen omdat de auto pas een week oud blijkt te zijn. Wat zich exact heeft afgespeeld is ons natuurlijk onduidelijk, maar wij zijn vooral geraakt door pijnigen van deze zeer mooie bolide.

mercedes-benz s63 amg coupé auto Pure Luxemercedes-benz s63 amg coupé auto Pure Luxemercedes-benz s63 amg coupé auto Pure Luxe

Bron: MAN MAN

Verder lezen

Ondanks het feit dat ‘downsizen’ een dingetje is in autoland en merken steeds vaker kleine...

De Ferretti Yachts 920 ”Tai He Ban” heeft alles wat je als eigenaar van een jacht maar kan wensen....

Mensen met geld investeren graag. Logisch ook, met geld kun je geld maken en als je ’t goed aanpakt...