6x hoe je op en top maandelijks een luxe leven leidt

Een luxe leven is iets wat we allemaal nastreven. Ongeacht de mate waarin je wel of niet gelukkig bent, minder zorgen en meer genieten: daar tekenen we allemaal voor. Stel je voor dat je €10.000,- netto per maand ontvangt, een droomsalaris, hoe zou je leven er dan uit zien? We hebben een aantal mooie zaken op een rijtje gezet die zorgen voor een op en top luxeleven als je dat ‘zakcentje’ mag ontvangen. Want, dromen is gratis toch? 

Dromen worden al gauw werkelijkheid met een droomsalaris van €10.000,- netto per maand

Het is niet lastig je voor te stellen hoe je leven eruit ziet met €10.000 extra in de maand. Natuurlijk blijft het gokken wat je werkelijk zou doen wanneer het zover is, maar we kunnen ons heel goed inbeelden welke mogelijkheden allemaal op ons pad komen met een dergelijk bedrag in de maand. Juist dat, die fantasie over hoe het eruit zou zien, dat maakt ons enthousiast over de eventuele mogelijkheid dat het wel eens werkelijkheid zou kunnen worden. Om je daar een beetje in te helpen hebben we enkele zaken op een rijtje gezet die je leven een stuk luxer maken.

droomsalaristrekking staatsloterij prijs Pure Luxe

Foto: Instagram, Geneva_Carspotter.

1. Eindelijk die dure bolide op je oprit

Bij Pure Luxe komen auto’s al snel aan bod als ’t gaat om een luxe leven. Met een salaris van €10.000,- netto ben je weliswaar niet in staat om in één klap een dure bolide te kopen, maar wat nou als we je vertellen dat je alsnog kinderlijk eenvoudig een luxe wagen kunt rijden? Wat dacht je van het leasen van een Bentley Continental GT voor €2.300 per maand? Of wil je toch net iets sportiever rijden in een Ferrari 458 voor €3.300 per maand? Ineens lijkt het rijden van deze bolides niet meer zo ver weg. Wat ons betreft een zekerheid mochten we maandelijks €10.000,- netto bijgeschreven krijgen op onze rekening. Zo staan er ineens 3 bolides op je oprit waar je voorheen enkel van durfde te dromen.

2. Eén Rolex is geen Rolex

Uiteraard is een mooi horloge een pré in het luxe luizenleventje dat we voor ogen hebben. Het mooie is dat je direct kunt beginnen met je passie voor het verzamelen van vintage (of nieuwe) Rolexen. Aangezien een vintage, nette Rolex Datejust al voor zo’n €3.000,- te koop is, kun je met een beetje geluk je collectie iedere maand met één of meerdere ‘kroontjes’ verrijken. Kunnen we daar ergens een krabbeltje voor zetten?

3. Als liefhebber van goed eten kun je er eens goed voor gaan zitten

Natuurlijk is een hapje eten op z’n tijd meer dan wenselijk. Per slot van rekening wil je ook wel eens dat men voor je kookt, in plaats van telkens zelf in de keuken te moeten staan. Met een droomsalaris van €10.000,- netto per maand weten we zeker dat er iedere week minstens een keer of twee buiten de deur wordt gegeten. Sterrenrestaurants lijken ineens niet meer onbereikbaar en de levenskwaliteit op het gebied van goed eten gaat met hoge snelheden omhoog. Uiteindelijk gaat er toch echt een hoop liefde door de maag, dus die mag je best verwennen. Een rekening van €300 of €400 in een restaurant is dan natuurlijk een peulenschilletje.

droomsalaristrekking staatsloterij prijs Pure Luxe

Foto: Instagram, Jeremyaustiin.

4. In de zomerdagen lekker dobberen op een jacht

Ja, we weten dat jachten uitzonderlijk duur zijn, maar dat betekent niet dat ze onbereikbaar zijn. Er is niets zo lekker als met zomerse temperaturen rustig dobberen op ’t water. Nodig je vrienden en familie uit en plan zo af en toe eens een dagje varen in. Het resultaat: ultiem genot en gezelligheid. Dat willen we allemaal wel toch? Let wel op dat je het niet te vaak doet, het moet natuurlijk wel speciaal blijven. Bovendien is een jacht al gauw €1.000 per dag, dus je wil er niet in doorslaan. Toch is 10 dagen vakantie vieren op een super-de-luxe jacht nou niet bepaald een straf.

5. De wereld ontdekken

Als er iets is waar je absoluut blij van wordt, dan is het wel op vakantie gaan. Waar je normaliter niet verder komt dan bijvoorbeeld de Griekse kust, is het nu ineens mogelijk om naar Zuid-Amerika of Azië te vliegen. De wereld ontdekken en tegelijkertijd verblijven in de meest luxe hotels en resorts. Wie wil dat nou niet? Met €10.000,- netto per maand is dit heel eenvoudig te realiseren. Op vakantie gaan zonder dat je hoeft te kiezen tussen bestemmingen. Zo kun je bijvoorbeeld 6 nachten in Mexico doorbrengen, in het luxe Villa Ipanema, met 12 anderen. Kost slechts €9.000, een koopje dus.

droomsalaristrekking staatsloterij prijs Pure Luxe

Foto: Instagram, Missangievilla.

6. Je huis nog nét iets comfortabeler maken

Oost west, thuis best. Dat klopt helemaal, maar toch heeft iedereen nog wel wat wensen als ’t gaat om hoe je huis in elkaar zit. Een zwembad in je tuin, of toch een jacuzzi. Het zijn van die zaken die je wel eens overweegt, maar al gauw uit je hoofd zet omdat het geen prioriteit heeft. Met de mogelijkheid om maandelijks meer geld uit te geven, is het eenvoudiger om knopen door te hakken op dit gebied en lijkt het ineens niet meer onwerkelijk om dergelijke uitgaven te doen. Stel je voor dat je een jacuzzi voor 6 personen kunt kopen met maar liefst 80(!) jets erin? Dat kan met €10.000.

De waslijst kan veel langer, maar het beeld is helder

Het moge duidelijk zijn: met €10.000,- netto per maand, 30 jaar lang, leef je een zorgeloos leven. Bovendien kun je dingen doen die je tot op heden nog niet gedaan hebt en daarin kun je je familie en vrienden nauw betrekken. Wat ons betreft is er niets mooier dan je eigen geluk en comfort delen met de mensen om je heen. De bovenstaande voorbeelden geven aan hoeveel eenvoudiger je leven wordt met €10.000,- netto per maand. Juist daarom is het zo aantrekkelijk om mee te doen aan de Droomsalaristrekking van de Staatsloterij op 1 oktober. Een loterij die het leven in één klap vele malen eenvoudiger kan maken door de Hoofdprijs van 30 jaar lang, €10.000,- netto per maand. Je hebt tot 1 oktober 18:00 uur om je 1 oktober lot te kopen in de winkel of op staatsloterij.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Staatsloterij

Advertisement

Verder lezen

Het is natuurlijk zo dat de rijksten der aarde zoveel geld bezitten, dat ze geen flauw idee hebben...

Een klein aantal mensen op deze wereld mag zich miljardair noemen, en sommigen daarvan verdienen...

Aankomend weekend strijden de 20 snelste coureurs van de wereld weer om de felbegeerde Grand Prix...