Slapen als een roosje doe je in dit bed van €84.000

Hoewel het als het goed is heerlijk vertoeven is in je eigen bed, is het toch ook wel lekker om zo af en toe eens ergens anders te slapen. Of om net wat extra comfort te ervaren in een luxe bed. Mocht je nu echt graag slapen in een op en top luxe bed én wat geld over hebben, dan is het duurste bed van Groot Brittannië perfect. Voor €84.000 euro slaap je als nooit tevoren. Een goede nachtrust mag best wat kosten toch?

Het duurste bed van Groot Brittannië

Het bed, dat wordt gedoopt tot het duurste bed van Groot Brittannië, heeft als naam het ‘Diamond Majesty Bed‘. Dit zegt eigenlijk al voldoende natuurlijk. Iedereen wil na een dag hard werken of leuke dingen doen een goede nachtrust meepakken en de luxe beddenfabrikant Vispring zorgt ervoor dat het aan het bed in elk geval niet kan liggen. Het matras is gemaakt van het kostbare Vicuna wol, dat afkomstig is van een alpaca uit de Zuid-Amerikaanse bergen. Dit wordt gezien als een van de meest zeldzame en mooiste stoffen ter wereld. Dit wordt gecombineerd met een massief houten frame, vervaardigd met hand genaaide pocketveren. Bovendien zit er nog de beste paardenhaar stoffering bij, om het helemaal af te maken.

duurste bed PURE LUXE

Het kost wat, maar dan slaap je ook heerlijk

Het prijskaartje roept natuurlijk wel wat vragen op. De marketing manager van Gillies zegt over de ongekende luxe en comfort van het Diamond Majesty Bed het volgende: ”Het is al getest door klanten en zij reageren positief. Hij is verkrijgbaar in verschillende vormen en spanningen, onder andere afhankelijk van je gewicht.” Volgens hem is het moeilijk om de verleiding te weerstaan te gaan liggen. Als je het bed gaat testen krijg je daar bijpassende champagne glazen bij, zodat je kunt proosten op de zoveelste extreem dure aanschaf. Het bed is vanaf nu te koop voor liefhebbers van een uitstekende nachtrust.

duurste bed PURE LUXE

Bron:LuxuryLaunches

Verder lezen

Op vandaag de dag kan de juiste muzikale stap een hoop roem en rijkdom opleveren. Zo blijkt maar...

Een huis kopen is één ding, maar genoeg oppervlakte is een ander. Hoe dichter je bij de grote stad...

Nu denk je natuurlijk ‘wat is er zo raar aan die prijs?’. Nou, eigenlijk is er helemaal niets...