Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij een champagne-special voor jullie

Nu het einde van ’t jaar steeds harder nadert, wordt het tijd om alles te prepareren voor geslaagde feestdagen. Naast je familie, geliefden en vrienden is het natuurlijk ook van belang dat er goed gegeten en gedronken wordt. Voornamelijk die laatste is wat we vandaag voor jullie uitlichten. We gingen namelijk even op bezoek bij l’Atelier du Champagne om de expert uit te horen over de feestelijke bubbels.

Kerst en nieuwjaar niet compleet zonder een goed flesje bubbels

Het moge duidelijk zijn: een goede fles champagne is de kers op de taart als er iets te vieren valt. Tevens zijn de alcoholhoudende bubbels niet weg te denken tijdens de feestdagen en laat dat nou precies de reden zijn voor ons om een bezoek te brengen aan l’Atelier du Champagne. Deze stijlvolle hotspot aan de Nes in Amsterdam is hét adres voor de kwaliteitschampagne en alles wat ermee te maken heeft. We spraken eigenaar Robert Braam over het hoe en wat rondom champagne. Na het zien van deze video ben je direct op de hoogte over de meest belangrijke aspecten van een goed glas champagne én weet je tevens voor welk huis je kiest wil je de feestdagen op spetterende wijze ontkurken. Kijken dus.

latelier du champagne video Pure Luxe

Verder lezen

We kennen allemaal wel iemand die hartstikke verzot is op het eten van kreeft. Kreeft schijnt een...

Kaviaar; viseitjes; steurkuit. Het zijn allen benamingen voor een van ’s werelds duurste...

Als twee grote merknamen uit hun respectievelijke industrieën samenwerken om een product te maken,...