Goud, diamanten en carbon: dit is de meest extreme espresso-machine ter wereld

Voor een uitstekende kop koffie wil je naast top-kwaliteit bonen ook een perfecte machine bezitten voor de bereiding. Niet alleen het design moet spreken, ook de functies van het apparaat moeten naar behoren zijn. De Espresso Veloce Royale 01 is de meest extreme espresso-machine die we in tijden hebben gezien – het apparaat is exorbitant in praktisch ieder opzicht. 

Het meest luxueuze design ter wereld

De Espresso machine is gemaakt door Super Veloce. Een bedrijf dat al eerder zeer luxueuze en unieke koffie-machines ontwierp. Ditmaal komt Super Veloce met De Espresso Veloce Royale 01 met een 18 karaats witgouden machine. De machine beschikt over diamanten, een gouden carbon thermoset en een Royal Purple amethist, naast de reguliere aerospace-grade aluminium, roestvrij staal en titanium elementen. Daarbij is de Grappa Tank Cap voorzien van geanodiseerd helder goud, diamanten en cabochon geslepen Royal Pruple amethist. Met een bodemplaat van hoogwaardig carbon van bladgoud. De Espresso Veloce Royale 01 wordt geleverd met vier bijbehorende koppen om het plaatje compleet te maken.

Espresso Veloce Royale 01 Pure LuxeEspresso Veloce Royale 01 Pure LuxeEspresso Veloce Royale 01 Pure LuxeEspresso Veloce Royale 01 Pure Luxe

Bron: Luxurylaunches

Verder lezen

Dat je goed geld moet neerleggen voor een bovengemiddeld lekker stukje vlees, dat is oud nieuws....

Een goede fles whisky is tijdens de winterdagen nooit weg. Bij een van de bekendste Schotse...

Wat dacht u van een idyllische strandvakantie met witte zanden, helder blauw water, lucht en een...