Dit zijn 5 van de meest extreme ‘celebrity huizen’ in de wereld

Als ster van internationale allure kun je natuurlijk vrij eenvoudig de meest luxueuze optrekjes aan je lijst met eigendommen toevoegen. Het is dan ook niet ongewoon dat de meeste acteurs/actrices, tv-persoonlijkheden en artiesten diverse huizen bezitten. Zo heeft men vaak een vakantiewoning en een woning in bijvoorbeeld Los Angeles – daar hoor je als ster gewoon te zijn. We hebben enkele van deze optrekjes op een rijtje gezet en kunnen concluderen dat niemand het echt slecht heeft als ’t aankomt op ‘Oost west, thuis best’.

P. Diddy – €35,5 miljoen

huizen celebrities amerika wereld Pure Luxe

Het huis van P. Diddy, rapper en oprichter van Badboy Entertainment, is gebouwd in 2014. De woning is gebouwd in een wat Amerikanen ‘Europese stijl’ noemen en telt twee verdiepingen. Het huis is gebouwd in Holmsby Hills, Californië en biedt plek aan 8 slaapkamers en maar liefst 11 badkamers. Daarnaast is er plek voor een wijnkelder, een sportschool en uiteraard een thuisbioscoop die plek biedt aan 35(!) man. Om het geheel af te maken is er een onderwatertunnel gebouwd die naar een grot en lagune-achtig zwembad leidt.

Dr. Dre – €35,5 miljoen

huizen celebrities amerika wereld Pure Luxe

Dr. Dre is – net als de vorige artiest – bekend geworden in het wereldje van de rapmuziek. De producer gaat al enkele tientallen jaren mee in de industrie en heeft een CV dat gevuld is met alle grote namen binnen de muziekindustrie. Het huis waar hij in woont is niet onbekend bij de sterren van weleer en werd voordat de producer z’n intrek erin nam bewoond door Gisele Bunchen en Tom Brady.

Will & Jada Pinkett Smith – €37 miljoen

huizen celebrities amerika wereld Pure Luxe

Waar de vorige persoon uit dit rijtje een bestaand huis overnam van andere celebs, daar heeft het koppel Smith ervoor gekozen om hun eigen optrekje te realiseren. Het huis is gebouwd op een mooi gelegen stuk grond in Malibu, Californië. Volgens bronnen is de woning volledig met de hand gebouwd, wat nogal veel is daar het een kavel van ruim 2.300 vierkante meter betreft. Er is ruimte voor een opname-studio, 9 slaapkamers, een meditatieruimte en een tennisbaan. Om nog maar te zwijgen over het zwembad dat gigantisch groot is.

Tiger Woods – €49 miljoen

huizen celebrities amerika wereld Pure Luxe

De golfer heeft z’n carrière al enkele jaren een beetje af zien nemen, maar dat neemt niet weg dat hij nog steeds tot de absolute wereldtop behoort. Het gevolg is dan ook dat hij zich meer dan eens een riant stulpje kan veroorloven. Het huis is net als bij de familie Smith volledig naar zijn wens gebouwd en ingericht. Het resultaat: een atletiekbaan, een zwembad, een basketbalveld en maar liefst vier putting greens. Mocht je nog twijfelen aan Woods’ z’n sportiviteit, dan is dat bij deze over mogen we hopen.

Ellen DeGeneres – €40 miljoen

huizen celebrities amerika wereld Pure Luxe

Als er naast Oprah Winfrey nóg een vrouwelijke talkshow grootheid opgenoemd mag worden, dan is het toch wel Ellen DeGeneres. De blondine scoort al jarenlang hit na hit met haar ‘Ellen DeGeneres Show’ en dat levert een aardig zakcentje op. Zo goed dat ze een woning bezit in Santa Barbara die bekend staat als ‘The Villa’. De grond waar de woning op staat is zo gigantisch dat praktisch ieder denkbaar uitzicht wel mogelijk is.

Verder lezen

Een villa met oceaanzicht op Hawaï klinkt iedereen waarschijnlijk als muziek in de oren. Het is nu...

Een huis kopen is één ding, maar genoeg oppervlakte is een ander. Hoe dichter je bij de grote stad...

Het duurste huis van de Verenigde Staten is gelegen op een plek die je wellicht niet zal verbazen....