ZIEN: In deze video zie je hoe de nieuwe Porsche 911 tot stand is gekomen

De Porsche 911 lokt vaak dezelfde reacties uit. Het ene kamp vindt het (terecht) een iconische sportwagen, het andere kamp vindt het een ‘saaie’ Duitser die vrijwel nooit verandert. Toch is iedere nieuwe 911 weer een product van urenlang onderzoek, finetunen en de drang om de best mogelijke auto af te leveren. Het maakt de Porsche 911 één van de meest gerespecteerde bolides die de autowereld rijk is. Het uiterlijke vertoon mag dat niet veel afwijken van het herkenbare 911 DNA, het proces vooraf is gigantisch.

De nieuwe Porsche 911 (992) is het eindproduct van perfectie

In deze video gemaakt door Auto TV wordt weergegeven hoe de nieuwe 911 tot stand is gekomen. Zo is duidelijk te zien dat er eerst met chirurgische precisie een kleimodel wordt gefabriceerd. Vervolgens wordt het model tot op de millimeter nauwkeurig vastgelegd in een computermodel. Van daaruit wordt verder gewerkt aan de verwezenlijking van de nieuwe bolide. Een interessante kijk in de keuken van een van ’s werelds meest iconische sportwagen-merken. Wat ons betreft de realisatie van alwéér een sublieme ‘Elfer‘.

Verder lezen

Het is allang geen geheim meer dat we bij Pure Luxe een grote voorliefde hebben voor supercars....

Heden ten dagen komen er steeds meer autofabrikanten met nieuwe modellen die een elektrische motor...

Als er één automerk een prominente rol heeft in Hollywood ‘Blockbusters’, dan is dat wel Aston...