Voor €400.000 boek je een zéér exclusief tripje naar Las Vegas

Naar Las Vegas gaan zonder geld is eigenlijk een no-go. Het gokparadijs vereist dat je de nodige euro’s – of dollars – kunt missen, dus je kunt maar beter voorbereid zijn. Wat minder duur hoeft te zijn, is de reis er naartoe. Al denkt ‘The Venetian’ daar net iets anders over. Het hotel heeft namelijk een pakket samengesteld vol extremen, genaamd ‘Want the World Package‘. Voor een schamele $450.000 of vier ton in euro’s mag je ervaren hoe compleet en over-the-top dit arrangement is.

The Venetian spreekt allerrijksten aan met het Want The World Package

Het arrangement omvat vier overnachtingen in The Venetian, maar dat is verre van hetgeen wat dit een spektakel maakt. Het zijn juist de ‘randzaken’ die zorgen voor de nodige luxe én het hoge prijskaartje. Zo begint de trip met een vlucht naar Las Vegas per privévliegtuig. Nadat je geland bent wordt je met een Maybach van het vliegtuig naar het hotel gereden. Eenmaal aangekomen ontvang je de toegang tot de Presidential Suite. Een suite die ruim 600 vierkante meter groot is én komt met een eigen butler.

Als ontvangstdrankje wordt er een glaasje Moët & Chandon ingeschonken – uit een rode Magnum-fles omhuld met diamanten. Na een massage kun je in je zijden pyjama genieten van een viergangen diner bereidt door chefkok Lorena Garcia. Uiteraard wordt de rest van je verblijf opgeleukt met 24kt. Gold dusted Chicken ‘n’ Waffles en ontvang je een diamanten armband. Dit alles terwijl een privé-fotograaf alle Social Media-waardige momentjes vastlegt. Wie wil dat nou niet?

Verder lezen

Als je ooit het voorrecht hebt gehad om met een privéjet te reizen, dan weet je dat het een...

Het legendarische hotel Bel-Air dat in de top 10 van meest luxueuze hotels staat, biedt een van...

Australië is bij uitstek het land voor de liefhebber van ongerepte wildernis. Het is dan ook een...