Dit zijn de 10 bestbetaalde Youtubers van het moment

Als er één functietitel is die het afgelopen decennium gigantisch aan populariteit heeft gewonnen, dan is het wel ‘Youtuber’. De toenemende mate van gebruikers zorgt ervoor dat mensen met een eigen Youtube-kanaal steeds meer volgers krijgen. Bovendien zijn er kanalen in het leven geroepen voor de meest uiteenlopende thema’s en dat zorgt voor een markt die ieder jaar gigantisch stijgt in populariteit én omzet. We hebben de 10 bestbetaalde Youtubers op een rijtje gezet en de bedragen zijn werkelijk verbazingwekkend.

Als Youtuber ben je al snel miljonair, zo blijkt

Een Youtube-kanaal opstarten is een koud kunstje, we kunnen het allemaal. Wat echter niet zo eenvoudig is, is het genereren van voldoende content én aandacht trekken van potentieel publiek. Toch is bijna alles welkom op Youtube, dus je zoekrichting is zo breed als maar kan. Een populair thema op het online video-platform is het plaatsen van video’s waarin je commentaar geeft op games die je speelt. Daarnaast zijn fitnessvideo’s erg gewild, doen auto’s het als thema altijd goed en worden de vrouwen onder ons wild van beautytips. De markt van Youtubers is dus zeer divers te noemen en dat brengt vaak leuke bedragen met zich mee. Zo blijkt uit het onderstaande rijtje.

10. Logan Paul – $14,5 miljoen
9. PewDiePie – $15,5 miljoen
8. Jacksepticeye – $16 miljoen
7. VanossGaming – $17 miljoen
6. Markiplier – $17,5 miljoen
5. Jeffree Star – $18 miljoen
4. DanTDM – $18,5 miljoen
3. Dude Perfect – $20 miljoen
2. Jake Paul – $21,5 miljoen
1. Ryan ToysReview – $22 miljoen

De bovenstaande bedragen zijn genomen over een periode van 1 juni 2017 tot 1 juni 2018. We durven rustig te stellen dat het een jaarinkomst is die het gemiddelde van menigeen met redelijke eenvoud ontstijgt. Mocht je dus interesse hebben in het opzetten van een Youtube-kanaal en hier tevens een goed concept voor weten, dan raden we je zeker aan ermee te beginnen. Wij doen het natuurlijk ook. Benieuwd naar onze content? Hier check je het Pure Luxe Youtube-kanaal.

Verder lezen

Het is natuurlijk zo dat de rijksten der aarde zoveel geld bezitten, dat ze geen flauw idee hebben...

Een klein aantal mensen op deze wereld mag zich miljardair noemen, en sommigen daarvan verdienen...

Aankomend weekend strijden de 20 snelste coureurs van de wereld weer om de felbegeerde Grand Prix...