Voor €90.000 ben je verzekerd van een plekje in dit verborgen resort ergens op de Filipijnen

Als het gaat om een luxe vakantie, dan is men 9 van de 10 keer bezig om deze door te brengen op een onontdekte plek. Echter, door de toenemende mogelijkheden wat betreft vervoer, is het praktisch onmogelijk om op plekken te komen waar toerisme bijna geen invloed heeft. Het Banwa Private Island-resort is dan ook niet meer zo privé als de naam doet vermoeden, maar met een maximale capaciteit van 48 mensen is het absoluut (nog) geen toeristische trekpleister te noemen.

Banwa Private Island resort is hét paradijs op aarde

Laten we vooropstellen dat je sowieso gebakken zit als je richting de Filipijnen vliegt voor je welverdiende rust. Het klimaat daar zorgt ervoor dat het weer 99% van de tijd fantastisch is. Om het geheel nog net iets aantrekkelijker te maken, is het Banwa Private Island-resort in het leven geroepen. Gesitueerd op één van 1.780(!) eilanden die samen de provincie Palawan vormen.

banwa private island resort palawan filipijnen Pure Luxe

Het is alleen mogelijk om het eiland te bereiken per vliegtuig of helikopter, dus voorlopig lijkt het allemaal nog zeer exclusief te zijn. Vanaf de hoofdstad Manilla is het ongeveer twee uur vliegen per helikopter. Wanneer je geland bent, realiseer je je direct dat je écht eventjes verwijderd bent van de bewoonde wereld. Het resort bestaat onder andere uit zes villa’s met zeezicht, 12 tuinkamers en een suite. Alles verdeeld over de zes hectaren aan eiland.

banwa private island resort palawan filipijnen Pure Luxe

Ontspanning is een understatement

Wat dit resort zo mooi maakt is het feit dat er een goede balans is tussen ongekende luxe én terug naar je roots. De villa’s zijn allen voorzien van ongelooflijk comfort zoals zwembaden, ramen van het plafond tot de vloer en alle luxe wat betreft apparatuur. Toch probeert het resort een ‘blote voeten’-policy te hanteren. Het is zaak dat je zo onbezorgd mogelijk kunt genieten van je vakantie.

banwa private island resort palawan filipijnen Pure Luxe

Het drinkwater is afkomstig van een put op het eiland, de groentes en fruitsoorten worden geleverd door een organische kwekerij én alle flora en fauna is beschermd. Er is werkelijk overal aan gedacht en men wil absoluut dat bezoekers een ongeëvenaarde tijd hebben in het resort. Meer informatie vind je uiteraard op de website van het resort. Wat ons betreft is dit een no-brainer. Wat vinden jullie?

banwa private island resort palawan filipijnen Pure Luxebanwa private island resort palawan filipijnen Pure Luxebanwa private island resort palawan filipijnen Pure Luxe

Verder lezen

Als je ooit het voorrecht hebt gehad om met een privéjet te reizen, dan weet je dat het een...

Het legendarische hotel Bel-Air dat in de top 10 van meest luxueuze hotels staat, biedt een van...

Australië is bij uitstek het land voor de liefhebber van ongerepte wildernis. Het is dan ook een...