Deze carwash in Moskou ziet eruit als een high-class club

Als je denkt aan een carwash, dan denk je niet direct aan stijlvolle afwerkingen en luxe materialen. Logisch ook, het gaat er per slot van rekening gewoon om dat je auto schoon wordt en dat dit op de best mogelijke wijze gebeurt. In Rusland, Moskou specifieker, denken ze daar toch echt net iets anders over. Daar vind je namelijk de Black Star Car Wash. Een club-achtige creatie waar je bolide weer als nieuw wordt.

Black Star Car Wash is bijna een design-statement

Hoe vies auto’s soms kunnen zijn, zo clean is Black Star Car Wash. Het is dé plek waar auto-liefhebbend Moskou bij elkaar komt om hun prijzige bolides weer als herboren uit te laten zien. De designstudio achter dit zeer stijlvolle project is Greta Project. Ze zijn verantwoordelijk voor het kleurschema, waarbij de praktische aspecten nog steeds de prioriteit hebben. Zo is de poetsomgeving hoofdzakelijk zwart, wat met neonlicht en witte kleuren wordt aangevuld. Dit zorgt ervoor dat de auto’s vanuit iedere hoek goed bekeken én gereinigd kunnen worden.

black star car wash greta project moskou rusland Pure Luxe

Foto: Greta Project.

Naast het poetsgedeelte is een café ingericht waar je wacht totdat de auto klaar is. De afscheiding wordt gevormd door ramen die van de vloer tot aan het plafond lopen. Een zeer stijlvolle omgeving die ervoor zorgt dat het wassen van je auto ineens geen straf meer is. Mocht je meer informatie behoeven, bekijk dan even de website. Het is wel vereist dat je een woordje Russisch spreekt.

black star car wash greta project moskou rusland Pure Luxe

Foto: Greta Project.

Bron: Black Star Car Wash

Verder lezen

Het is inmiddels al enkele jaren duidelijk dat de rijken der aarde niet snel meer tevreden zijn met...

Dat er in ons kleine kikkerlandje genoeg vermogende mensen zijn te vinden, dat hebben we jullie al...

We weten dat 1 januari al even geleden is en sporten inmiddels geen goede gewoonte meer is, maar...