Voor €30.000.000 kun je Bruce Willis’ stulpje aan zee overnemen

Iedere keer dat een celeb z’n optrekje in de etalage zet, is onze interesse gewekt. Niet alleen omdat we dan benieuwd zijn naar wat het alternatief wordt, maar ook omdat het interessant is om te zien wat zo’n bekend persoon nou eigenlijk ‘zat’ is. In het geval van Bruce Willis is dat nogal wat. Om te beginnen wordt dit optrekje namelijk vergezeld door een fantastisch uitzicht – en dat is uiteraard niet het enige. 

Bruce Willis verkoopt z’n Parrot Cay Estate voor een zacht prijsje

Men grapt wel eens dat een adembenemend uitzicht ‘onbetaalbaar’ is, maar in het geval van Parrot Cay Estate durven we daaraan te twijfelen. Het riante optrekje met ocean view hoeft namelijk ‘maar’ €30 miljoen te kosten. Kijk zelf even wat voor uitzicht je daar voor terugkrijgt, veel beter gaat het niet worden. Uiteraard stopt het niet bij de magnifieke omgeving. Nee, Bruce Willis heeft z’n best gedaan om z’n onderkomen in de Caraïben zo comfortabel mogelijk te maken.

bruce willis parot cay estate woning huis caraïben Pure Luxe

Het onderkomen omvat onder andere enkele gastvertrekken, een Yoga-paviljoen op het strand, een ‘speeltuin’ mét piratenschip en uiteraard een bioscoop. Daarnaast is er plaats voor drie huizen direct aan het strand, met een gecombineerd woonoppervlak van ruim 3.200 vierkante meter. Om het geheel af te maken is er eveneens ruim 1.500 vierkante meter aan terras, met ondermeer vier(!) zwembaden. Deze terrassen worden dan weer omringd door bananen- en kokosbomen. Zoals je mag verwachten zijn chefkoks, schoonmaaksters en ander personeel inbegrepen bij de aankoop.

bruce willis parot cay estate woning huis caraïben Pure Luxebruce willis parot cay estate woning huis caraïben Pure Luxebruce willis parot cay estate woning huis caraïben Pure Luxebruce willis parot cay estate woning huis caraïben Pure Luxebruce willis parot cay estate woning huis caraïben Pure Luxebruce willis parot cay estate woning huis caraïben Pure Luxe

Verder lezen

Een villa met oceaanzicht op Hawaï klinkt iedereen waarschijnlijk als muziek in de oren. Het is nu...

Een huis kopen is één ding, maar genoeg oppervlakte is een ander. Hoe dichter je bij de grote stad...

Het duurste huis van de Verenigde Staten is gelegen op een plek die je wellicht niet zal verbazen....