Een gigantische villa die regelrecht afkomstig is uit een sprookje, het kan voor €22.000.000

Als geld geen rol speelt in de aanschaf van een huis, dan zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Veel mensen met een goed vermogen besluiten zelf een woning te bouwen, maar er zijn er evenzoveel die liever alle hectiek die daar bij komt kijken overslaan en een kant en klaar huis kopen. Voor de liefhebbers van die laatste categorie hebben we nu een woning die werkelijk rechtstreeks uit een sprookjesfilm lijkt te komen: Chateau de la Roche

Chateau de la Roche is het stukje Frankrijk in Amerika

Ja, de koptekst zal misschien enigszins verwarrend zijn, maar daarom leggen we het even uit. Chateau de la Roche is namelijk een gigantische villa die niet in het zuiden van Frankrijk is gevestigd – zoals de naam misschien doet vermoeden. Nee, dit prachtige optrekje ligt in Alpine, New Jersey. De woning is vrij recent gebouwd en ligt op een lap grond die ruim 8.000 vierkante meter telt.

chateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxe

Het huis is – mede door de jonge leeftijd – voorzien van praktisch alles wat je maar kunt bedenken en dan nog een beetje. Zo is er gebruikt gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en is alles aan het huis groots en imponerend. Zo wordt de bezoeker via een oprijlaan die langs het huis circuleert naar de grote glazen entree geleid.

chateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxe

Uiteraard is er ook gedacht aan een zwembad, een heuse spa, een poolhouse, een buitenkeuken en een vuurplaats waar op stijlvolle wijze van een vuurtje genoten kan worden. De wijze waarop de tuin is vormgegeven en ingedeeld heeft zo’n €1.200.000 mogen kosten. Om even te benadrukken dat het hier niet zomaar wat plantjes en bestratingen betreft.

chateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxe

Alles ademt luxe – en dan nog nét iets meer

Binnenin het huis gaan de extremen gewoon door. Zo zijn praktische alle ruimtes op speciale wijze ingedeeld én aangekleed. Denk hierbij aan diverse formele ontvangstruimtes, een professionele keuken, een volwaardige eetkamer, zeven slaapkamers, negen badkamers en drie toiletruimtes. Mochten we nog iets vergeten zijn – wees gerust, het is beslist aanwezig. Om het geheel nog net iets meer klasse te geven is er voor ’t gemak ook een lift aanwezig. Voor de prijs van €22 miljoen koop je het huis mét meubilair – dat is dan weer een mooie meevaller.

chateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxechateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxechateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxechateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxechateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxechateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxechateau de la roche villa woning new jersey alpine Pure Luxe

Verder lezen

Wat is een luxe woning zonder een minstens even luxe bolide? Precies, helemaal niks. Zo dachten de...

Hier bij Pure Luxe hebben wij – en jullie – inmiddels zoveel prijzige optrekjes voorbij zien komen,...

Als er één plek is in Frankrijk waar het absoluut goed vertoeven is in de zomermaanden, dan is het...