Afrojack heeft z’n toch al zo imposante autocollectie uitgebreid met deze Bugatti

Als je een frequent lezer bent van de Pure Luxe publicaties, dan zal het je beslist niet ontgaan zijn dat DJ Afrojack – in het dagelijks leven Nick van de Wall – een zeer bekend autoliefhebber is. Het draaien van plaatjes heeft hem beslist geen windeieren gelegd en dat resulteert in een garage die menigeen alleen bezit in dromenland. Vrij recent heeft de dj daar een nieuw exemplaar aan toe mogen voegen. Hij wist z’n volgers op Instagram namelijk mede te delen dat ‘ie eindelijk z’n droomauto bezit – één van de velen, lijkt ons.

DJ Afrojack breidt z’n autocollectie uit met een Bugatti Veyron

Nu zal de alwetende direct schreeuwen ‘die is toch allang niet nieuw meer?!’, maar dat doet er in dit geval niet toe. Een Bugatti Veyron moet nog altijd ruim €1.000.000 kosten – tweedehands welteverstaan. De Veyron wordt namelijk niet meer geproduceerd, dus je zal het met een exemplaartje met ‘wat leeftijd’ moeten doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack) op

Desondanks is het een toevoeging waar wij alsnog van gaan watertanden. Zeker wanneer je weet dat Afrojack inmiddels zoveel bolides bezit dat hij nog niet meer weet wat ‘ie moet kiezen. Mocht je vergeten zijn wat de heer van de Wall zoal rijdt, bekijk dan even deze publicatie. Hierin wordt uitgelicht waar hij zo af en toe eens flink gas mee mag geven. We kunnen je verzekeren: zo’n verzameling willen we allemaal wel.

Bron: Algemeen Dagblad

Verder lezen

Het is allang geen geheim meer dat we bij Pure Luxe een grote voorliefde hebben voor supercars....

Heden ten dagen komen er steeds meer autofabrikanten met nieuwe modellen die een elektrische motor...

Als er één automerk een prominente rol heeft in Hollywood ‘Blockbusters’, dan is dat wel Aston...