Dit is het duurste mannenondergoed ter wereld

Als we het over ondergoed hebben, dan is er eigenlijk altijd maar één aspect belangrijk: comfort. Logisch ook, los van het feit dat het gewoon een beetje degelijk moet zijn en niet alle kleuren van de regenboog hoeft te hebben, is het bovenal gewoon heel erg prettig als je je er fijn in voelt. Met deze boxershort kun je bijna niet anders dan rondlopen in ondergoed-heaven. Althans, daar gaan we vanuit.

Nice Laundry besluit dat kasjmier een goed materiaal is voor ondergoed

Ja, dat is dus meteen een problematisch aspect. Het schijnt namelijk zo te zijn dat – ondanks dat het zeer comfortabel is – kasjmier ook een zeer ‘fragiele’ stof is. Kenners zeggen dan ook vaak dat je het niet moet wassen, alleen als de nood erg hoog is. Mocht je het dan wassen, dan heeft handwas de voorkeur. Ondanks dit a-praktische aspect heeft Nice Laundry toch besloten om een boxershort te lanceren van 100% kasjmier.

nice laundry duurste boxershort ondergoed Pure Luxe

Nice Laundry heeft het idee gerealiseerd met een knipoog. De eigenaar, Ricky Choi, is zich ervan bewust dat een boxershort van kasjmier nogal ‘onhandig’ kan zijn. Ondanks dat wilden ze het idee toch doorzetten. Het resultaat is een boxershort gebaseerd op hun doorgaande lijn van slim-fit boxers. De boxershort is volledig met de hand vervaardigd en wordt afgemaakt met een hoornen knoopje en een 24-karaats gouden stiksel van een vliegend varkentje. Een item voor de rijkaard die zichzelf alles behalve serieus neemt.

Verder lezen

Bij een pizzapunt wordt er niet direct gedacht aan behoorlijk prijskaartje van 200 dollar. Steph...

Bekende merken slaan steeds vaker de handen in een met grote bedrijven. Auto’s, mobiele telefoons,...

Een mooi huis staat natuurlijk bij veel mensen hoog op ’t verlanglijstje. Echter, alleen een huis...