Four Seasons introduceert een eigen privéjet: €135.000 voor een ticket

Als je ooit het voorrecht hebt gehad om met een privéjet te reizen, dan weet je dat het een spectaculaire beleving is. Deze manier van reizen is niet voor iedereen weggelegd en is vaak vrij prijzig. Juist vanwege deze exclusiviteit is het ook een manier om je klanten extra in de watten te leggen – zo weten ze bij Four Seasons ook. De hotelketen heeft namelijk een privéjet besteld die de huidige service moet overtreffen. 

In 2021 gaat deze Airbus gasten van Four Seasons op ongekende wijze van dienst zijn

Het is niet voor het eerst dat de hotelketen in het nieuws komt met hun privéjet service. Four Seasons heeft namelijk al geruime tijd een dergelijke service voor de enorm vermogende gasten, maar deze voldoet niet meer aan de hedendaagse eisen van onbegrensde luxe. Mede daarom is er besloten om een upgrade door te voeren in de vorm van een nieuwe Airbus A321LR.

four seasons privéjet service airbus Pure Luxe

Met de doorvoering van deze upgrade wordt de beleving voor gasten van de service naar een hoger plan getild. Zo is het niet enkel meer het doel om de gasten op comfortabele wijze van A naar B te brengen, maar focust men zich nu ook op bezigheid tijdens de vlucht. Dit resulteert in een vlucht waarbij workshops centraal staan. Zo kun je deelnemen aan een kook- of cocktailworkshop terwijl de crew je voorziet van alles wat je maar kunt wensen.

four seasons privéjet service airbus Pure Luxe

Het vliegtuig biedt plaats aan 48 passagiers. Daarnaast is er een crew aanwezig die volledig door Four Seasons wordt opgeleid om zo een passende service te garanderen. Bovendien is er een director of guest experience en een arts aanwezig. Verder wordt het interieur van de Airbus dusdanig aangepast dat gasten meer een ‘residential’ beleving meekrijgen. Alsof je rondstruint in een suite, maar dan hoog in de lucht. Wat wil je nog meer?

four seasons privéjet service airbus Pure Luxefour seasons privéjet service airbus Pure Luxefour seasons privéjet service airbus Pure Luxefour seasons privéjet service airbus Pure Luxe

Verder lezen

Als je in het land der ‘zeer vermogenden’ op zoek bent naar transport, dan is een vliegtuig al gauw...

Dubai, de plek van ongekende luxe en mogelijkheden. De grootste wolkenkrabber ter wereld staat er...

Wat dacht u van een idyllische strandvakantie met witte zanden, helder blauw water, lucht en een...