John Mayer heeft misschien wel ’s werelds meest indrukwekkende horlogecollectie

Sterren hebben vaak een voorliefde voor dure, exclusieve producten. Een bijna logisch gevolg van het bezitten van genoeg geld. Toch is de wijze waarop men producten aankoopt zeer uiteenlopend. De een koop diverse dure bolides, de ander kiest voor iets kleiners en jaagt op bijzondere horloges. Drake kiest daarin voor zeer uitgesproken ontwerpen, terwijl John Mayer bekend staat om z’n voorliefde voor zeer exclusieve en gelimiteerde horloges. 

John Mayer mag zich wat ons betreft ‘Daytona-Master’ noemen

Een fervent horlogeliefhebber zal beslist weten wat de naam ‘Hodinkee’ betekent. Wie dat niet weet, die komt er zo achter. Hodinkee is een Amerikaans horlogeplatform met een gigantische achterban en dus ook een ‘redelijke’ bekendheid. Die bekendheid resulteert in het feit dat het platform vaak met acteurs, muzikanten en andere celebs in contact komt om – hoe kan ’t ook anders – te praten over horloges.

Zo werd John Mayer ook al meerdere malen uitgenodigd voor een gesprek. De artiest is namelijk niet alleen goed met gitaren, nee hij heeft ook een zeer spectaculaire voorliefde voor horloges. Waar de meeste bekendheden een horloge slechts dragen vanwege de exclusiviteit en het uitdragen van status, daar heeft meneer Mayer wel degelijk verstand van hetgeen hij draagt. In de bovenstaande video zie je wat hij zoal verzameld heeft. Neem van ons aan: deze collectie is zéér exclusief én bijzonder.

Bron: Hodinkee

Verder lezen

Als het op horloges aankomt, kunnen we diverse klassen onderscheiden. Zo heb je premium...

Het is niet voor ’t eerst dat Urwerk voorbij komt op Pure Luxe. Toch durven we te stellen dat het...

Je zou verwachten dat het nu een of andere slappe boodschap wordt waar wij een smak geld voor...