Een Lamborghini Aventador volgeplakt met 2 miljoen Swarovski kristallen, in Rusland kan dat

Het is inmiddels al enkele jaren duidelijk dat de rijken der aarde niet snel meer tevreden zijn met een ‘standaard’ supercar. Nee, je Lamborghini, Bentley of Ferrari telt niet mee als deze rechtstreeks uit de catalogus komt gerold. Er moet minstens een gouden kleurtje aan toegevoegd worden of een set velgen die nergens anders te vinden zijn. Oliestaten zijn de perfecte plek voor het vinden van dergelijke, aangepaste bolides, maar ook Rusland kan er wat van. Zo blijkt bij het zien van deze Lamborghini Aventador.

Deze Lamborghini Aventador SV is bezet 2 miljoen Swarovksi kristallen

Het is natuurlijk al een hele eer om iedere ochtend je ritje naar het werk te maken in een standaard Lamborghini Aventador SV, maar voor sommigen is dit toch nét niet genoeg. Een supercar is mooi, maar als de kans bestaat dat je exact hetzelfde exemplaar tegenkomt wanneer je de hoek om bent, dan is het ineens stukken minder speciaal. Gelukkig zijn daar diverse oplossingen voor.

lamborghini aventador sv swarovski kristallan rusland Pure Luxe

De Russische Daria Radionova staat erom bekend dat haar auto’s alles behalve standaard zijn. Zo wist ze in 2014 haar Mercedes-Benz CLS al volledig te verpakken in Swarovksi kristallen en moest afgelopen jaar haar Lamborghini Huracán ook eraan geloven. Inmiddels zijn we alweer een auto verder en is deze mat-zwarte Lamborghini Aventador SV aan de beurt. De bolide is bezet met maar liefst 2.000.000 Swarovski kristallen. De dame in kwestie staat er inmiddels om bekend dat haar auto’s zo door het leven gaan. Wat ons betreft niet echt iets wat veel toevoegt aan de bolide – maar smaak is persoonlijk.

lamborghini aventador sv swarovski kristallan rusland Pure Luxelamborghini aventador sv swarovski kristallan rusland Pure Luxelamborghini aventador sv swarovski kristallan rusland Pure Luxe

Verder lezen

Het is allang geen geheim meer dat we bij Pure Luxe een grote voorliefde hebben voor supercars....

Heden ten dagen komen er steeds meer autofabrikanten met nieuwe modellen die een elektrische motor...

Als er één automerk een prominente rol heeft in Hollywood ‘Blockbusters’, dan is dat wel Aston...