Het Lengers Yachts’ Pre-Spring Floating Event: een succesvolle formule met toekomstperspectief

Lengers Yachts heeft dit jaar voor de achtste(!) maal een Lengers Yachts’ Pre-Spring Floating Event georganiseerd en de geluiden lijken met iedere editie meer positiviteit met zich mee te dragen. Twee weekenden achter elkaar waren relaties en potentiële klanten van de jachtdealer en broker te vinden op de werf van Lengers Yachts. Een event dat een redelijk uniek karakter kent door de ligging van de dealer – tegenover het Muiderslot en met eenvoudige toegang tot het Markermeer.

Lengers Yachts’ Pre-Spring Floating Event enthousiast ontvangen

Eén van de mooiste aspecten aan dit event is natuurlijk het feit dat aanwezigen direct konden ervaren hoe een jacht zich gedraagt op open water. Zoals gezegd ligt de werf aan de rand van het Markermeer, nabij de Vegt. Hierdoor is het mogelijk om uit te varen en mensen op het event te laten ervaren hoe het leven aan boord van een van de jachten nou eigenlijk voelt.

Lengers Yachts Pre-Spring Floating Event Pure Luxe

Het is de achtste keer dat het event werd georganiseerd en CEO Bas Lengers heeft er geen geheim van gemaakt dat dit de meest succesvolle editie tot op heden moest worden. Dat men daar hard voor heeft gewerkt, dat moge duidelijk zijn. In het eerste weekend werden al 3 jachten verkocht, waaronder een gloednieuw Prestige jacht.

Lengers Yachts Pre-Spring Floating Event Pure Luxe

Aanwezigen konden genieten van diverse super-de-luxe jachten. Zo lagen er jachten van Bluegame, Prestige en Sacs. Als kers op de taart lag er zelfs een Sanlorenzo SX88 vóór het Muiderslot. Kortom, Lengers Yachts heeft weer hard gewerkt voor een succesvol event. De twee weekenden liggen inmiddels achter ons en we kunnen concluderen dat men nog steeds erg enthousiast is. Een mooie manier om de band met klanten naar een hoger plan te tillen en een kijkje in de keuken te bieden.

Lengers Yachts Pre-Spring Floating Event Pure Luxe

Verder lezen

Het is inmiddels al enkele jaren duidelijk dat de rijken der aarde niet snel meer tevreden zijn met...

Toen Tesla de Model S op de markt bracht, waren we allemaal aangenaam verrast. De bolide is het...

Laten we vooropstellen dat de Porsche 911 uit praktisch ieder jaar op veel enthousiasme kan...