Louis Vuitton en Hennessy slaan de handen ineen voor de perfecte vrijdagmiddagborrel

Als twee grote merknamen uit hun respectievelijke industrieën samenwerken om een product te maken, dan is het altijd interessant om te zien wat er uit voortvloeit. Ditmaal betreft het één van ’s werelds grootste modehuizen in combinatie met misschien wel het bekendste cognac-merk dat we kennen. Louis Vuitton en Hennessy slaan de handen in elkaar om een koffer/kast te maken waar je je cognac en alle toebehoren in bewaart. 

Deze opbergkast van Louis Vuitton en Hennessy is een must-have

Eerlijk is eerlijk, een IKEA-kastje kan misschien het praktisch nut dienen, maar echt stijlvol is het niet. Hoe anders is dat met deze creatie tussen de twee topmerken. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is de kast/koffer afgewerkt met het karakteristieke monogram van Louis Vuitton. De kast is gemaakt met de hand in Frankrijk. Wanneer je ‘m opent, dan onthuld de kast een bar, compleet met vier Magnum-flessen Hennessy. Het betreft hier Paradis Impérial. Een cognac die langer dan een eeuw heeft mogen rijpen op Frans eikenhout.

louis vuitton hennessy paris impérial cognac Pure Luxe

Daarnaast is er gezorgd voor kristallen glazen, waarmee je maximaal 18 mensen in één kunt bedienen. Uiteraard is het geheel afgemaakt met een selectie accessoires die door Hennessy’s Master Blender zijn uitgekozen. Om het geheel af te maken is er tevens een travel case toegevoegd, waarmee je één Magnum-fles kunt transporteren. Een bijzondere creatie, met een bijzondere prijs: €240.000. Meer informatie? Bekijk deze website.

Bron: Hennessy

Verder lezen

Nu het weer stukken beter is dan enkele weken geleden, gaan we weer massaal de deur uit. Althans,...

Het warme weer, het felle zonnetje en de korte rokjes en broeken: de zomer laat zich definitief...

NOTE: het originele artikel is geschreven door SCMP, auteur bij Luxurylaunches.com. Goed eten is...