Luxepaardjes opgelet: deze Monopoly Luxury Edition wil je hebben

Alhoewel het bordspel Monopoly je voorheen al het gevoel kon geven van rijkdom en macht of uiteraard het tegenovergestelde, doet deze editie daar nog een extra schepje bovenop. Met deze onlangs uitgebrachte editie van het wereldwijd bekende bordspel wordt een spelletjes avond stijlvoller dan ooit tevoren. De Monopoly Luxury Edition komt in een geheel nieuwe stijl waar menig mens jaloers op zal zijn. 

Spelen in stijl met de Monopoly Luxury Edition

Het bordspel heeft een afwerking van hout en is uiteraard van alle gemakken voorzien. Alle straten, stations en dergelijke zijn van goud. Daarbij is er in het midden, gemaakt van namaak-leder, een deel om te dobbelen. Het bord bevat twee lades die te openen zijn door middel van een handvat. In één van deze lades bevindt zich de bank en de ander is bestemd voor alle overige attributen zoals de goudkleurige huisjes en hotels.

Aan de community- en premium-kanskaarten is natuurlijk ook gedacht. Deze kunnen netjes worden opgeslagen in de lades. Voor alle kaarten die je hebt bemachtigd is er speciaal daarvoor een (namaak)lederen titelkaarthouder, verfraaid met goud, ontworpen om alles netjes en geordend te houden tijdens het spel. De Monopoly Luxury Edition is te verkrijgen voor een prijs van circa 200 euro.

Monopoly Luxury Edition Pure LuxeMonopoly Luxury Edition Pure Luxe

Bron: LuxuryLaunches

Verder lezen

Waar we vroeger geboden waren aan de bekabeling van een audiosysteem, daar is het vandaag de dag...

Als het op design aankomt, dan zit je bij Porsche Design wel goed. Uiteraard heeft het altijd een...

Nu de autoindustrie steeds vaker kiest voor een elektromotor, is het aan de motorindustrie om niet...