Altijd al een eigen eiland willen bezitten? Voor ruim €1.200.000 koop je dit ‘exemplaar’

Een eiland bezitten is natuurlijk één van de meest authentieke manieren om de wereld duidelijk te maken dat je goed in de slappe was zit. Toch is het iets wat niet iedereen voor elkaar krijgt, daar het kopen van een eiland nogal wat voeten in de aarde heeft. LandVest staat erom bekend dat ze land aanbieden als investering en daar vallen eilanden natuurlijk ook onder. Vandaag is dat Ram Island.

Ram Island is een pareltje gesitueerd in de Wheeler Bay

In het Noord-Oosten van de Verenigde Staten vinden we Wheeler Bay, een baai aan de rand van de Noord-Atlantische Oceaan. Hier is Ram Island gesitueerd: een eiland dat voorheen fungeerde als schapen-weiland. Op het eiland zijn vier gebouwen te vinden, allen in het centrum van het eiland te vinden. Een eerste aanblik doet nog het meest denken aan een karakteristieke campsite.

ram island eiland landvest Noord-Amerika Pure Luxe

Er is een hoofdgebouw, waar onder andere plek is voor een keuken en een woongedeelte. Vanuit daar kun je via paden naar de bijgebouwen lopen, waaronder een slaapvertrek voor de eigenaren en een gastenhuis. In het gastenhuis is plaats voor drie extra slaapkamers en een bibliotheek. Alle gebouwen worden van energie voorzien door middel van zonnepanelen. Daarnaast is er een systeem aanwezig voor de opvang en filtering van regenwater. Je zal af en toe met de boot naar het vaste land moeten, maar verder is het een zeer privaat stukje grond. En dat alles voor maar €1,2 miljoen, wat wil je nog meer?

ram island eiland landvest Noord-Amerika Pure Luxeram island eiland landvest Noord-Amerika Pure Luxeram island eiland landvest Noord-Amerika Pure Luxeram island eiland landvest Noord-Amerika Pure Luxeram island eiland landvest Noord-Amerika Pure Luxe

Bron: LandVest

Verder lezen

Een villa met oceaanzicht op Hawaï klinkt iedereen waarschijnlijk als muziek in de oren. Het is nu...

Een huis kopen is één ding, maar genoeg oppervlakte is een ander. Hoe dichter je bij de grote stad...

Het duurste huis van de Verenigde Staten is gelegen op een plek die je wellicht niet zal verbazen....