Voor €1.775 koop je deze set golfclubs ontworpen en samengesteld door Tiger Woods

Het is voor veel golfers onder ons een vraagstuk met maar één juist antwoord: Wie is de beste golfer aller tijde? De naam Tiger Woods is dan vaak het antwoord op deze prangende vraag. Uiteraard zullen er ook sceptici zijn die eraan twijfelen, maar dat Woods z’n vak goed verstaat moge duidelijk zijn. Om dat nog maar eens te onderstrepen heeft de prof samen met TaylorMade een aantal golfclubs ontwikkeld die precies zo zijn zoals hij ze zelf graag ziet.

De TaylorMade x Tiger Woods P7TW golfclubs zijn perfect tot in detail

Wat deze set golfclubs zo bijzonder maakt is het feit dat ze stuk voor stuk individueel ontworpen zijn. Waar men normaliter een set clubs realiseert als een ‘groep’, daar heeft Tiger Woods de focus vooral gelegd op de individuele klasse van iedere golfclub. Op die manier heeft de golfer samen met TaylorMade gepoogd de meest ideale set golfclubs samen te stellen.

taylormade tiger woods p7tw irons golfclubs Pure Luxe

Zo heeft het hoofd van iedere club een bepaalde hoeveelheid Tungsten achter de ‘sweet spot’ zitten, om de optimale prestaties te leveren. Daarnaast zijn de zolen van de clubs volledig machinaal te realiseren, zodat iedere set identiek is aan de gestelde eisen. Het resultaat spreekt voor zich. Je kunt dus nu een set golfclubs kopen die exact dezelfde overeenkomsten heeft als de set waarmee Tiger Woods z’n balletjes slaat. Voor meer informatie bezoek je de website van TaylorMade.

taylormade tiger woods p7tw irons golfclubs Pure Luxetaylormade tiger woods p7tw irons golfclubs Pure Luxe

Bron: TaylorMade

Verder lezen

Waar we vroeger geboden waren aan de bekabeling van een audiosysteem, daar is het vandaag de dag...

Als het op design aankomt, dan zit je bij Porsche Design wel goed. Uiteraard heeft het altijd een...

Nu de autoindustrie steeds vaker kiest voor een elektromotor, is het aan de motorindustrie om niet...