ZIEN: zo ziet het eruit aan boord van een €11 miljoen kostend superjacht

Voor de meeste van ons is het hebben van een zeilbootje een luxe, laat staan het bezitten van een volwaardig motorjacht. Als je je dan bedenkt dat er een select groepje mensen op deze aarde te vinden is, dat rustig enkele miljoenen neertelt voor een jacht – dan ga je je vanzelf afvragen hoe zoiets dan moet zijn. Nu kunnen we jullie (nog) niet meenemen op een Pure Luxe-superjacht, maar we kunnen we een poging doen een goede indruk te geven.

Het Jade 959 jacht telt ruim 51 meter aan luxe en weelde

Er is plek voor 12 gasten aan boord van het Jade 959 superjacht. Daarnaast is er gedacht aan ruimte voor negen crewleden, zodat je van alle gemak bent voorzien. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is aanwezig bij dit superluxe jacht. De opdracht voor de bouw van dit pareltje werd al in 2014 afgerond door Jade Yachts. Een perfect voorbeeld van een superjacht dat volledig is bepakt met alle denkbare faciliteiten. In de video hieronder word je meegenomen door Mark A. Longstreet tijdens een tour op dit prachtige jacht.

Verder lezen

Het is allang geen geheim meer dat we bij Pure Luxe een grote voorliefde hebben voor supercars....

Heden ten dagen komen er steeds meer autofabrikanten met nieuwe modellen die een elektrische motor...

Als er één automerk een prominente rol heeft in Hollywood ‘Blockbusters’, dan is dat wel Aston...