Dit Zijn de Dronebeelden van het Superjacht van €212 Miljoen uit Alblasserdam

We hadden het een aantal dagen geleden nog over de prachtige foto’s  van het 106 meter lange schip, genaamd Y712, die wordt gecreëerd in Alblasserdam op het jachtwerf van Oceanco. Maar nu zijn er ook zeer spectaculaire dronebeelden, gemaakt door ‘drone projects’, verschenen van het imposante schip. Ondertussen zitten alle masten op het schip en wordt het geperfectioneerd door de jachtbouwers voordat het wordt afgeleverd aan de anonieme opdrachtgever.

De boot is ontworpen door Nuvolari & Lenard en werd begeleid door Dykstra Naval Architects. Een van de laatste superjachten van Oceanco werd verkocht aan de bekende Hollywood regisseur Steve Spielberg, die 200 miljoen euro neertelde voor zijn schip, Seven Seas. Jachten zoals deze zijn overigens ook te huur, maar dat loopt wel snel in de kosten.

Bekijk hierboven de geweldige beelden van dit beeldige jacht.

Lees ook: Allergrootste superjacht ooit in Oss te water gelaten bij Heesen Yachts (video)

2016-09-y712-02-1100x540

Verder lezen

Het is altijd eventjes slikken wanneer we weer een supercar aantreffen die noodlottig aan z’n einde...

Het 86 meter lange jacht van Donald Trump heeft de bijzondere naam ‘Trump Princess’ van de nieuwe...

Bentley staat al geruime tijd bekend om de creatie van de Bentley Continental GT en dat is niet...