Adverteren

Pure Luxe gelooft dat succesvolle mensen en hun dierbaren het verdienen om van luxe te genieten. Dit doen ze op hun eigen manier. Pure Luxe is ervan overtuigd dat luxe merken met een mooi verhaal opgemerkt dienen te worden bij het juiste publiek. Door de storytelling zichtbaar te maken ontstaat een relatie met uw publiek en worden ze onderdeel van uw verhaal. Vanuit die gedachte verbindt Pure Luxe uw merk met uw gewenste publiek. Omdat merken in de vluchtige online wereld niet altijd hun complete verhaal kunnen overbrengen, kiest Pure Luxe voor de combinatie met een fysiek magazine waarin de lezer rustig en aandachtig het verhaal kan beleven.

Pure Luxe vertelt het verhaal van uw merk aan de juiste groep mensen. Wij inspireren, informeren en laten uw doelgroep de wereld van de luxury lifestyle in Nederland, maar ook ver daarbuiten zelf beleven. Dit doen wij door unieke en innovatieve content te creëren. Met adembenemende fotografie, interessante videos en modern design vertellen wij uw merkverhaal in de wereld van haute luxe.

Concreet houdt dit in:

  • Unieke content, innovatief, grensverleggend en een goed verhaal
  • Persnetwerk totale lifestyle branche en meer dan 15 jaar PR ervaring
  • Adressenbestand huiseigenaren van woningen met woz-waarde vanaf 1 miljoen euro
  • Adressenbestand hoogopgeleiden tussen de 30-59 jaar met een inkomen 2,5x modaal of hoger
  • Netwerk van Personal/Management Assistants van de CEO’s van de top100 Nederlandse bedrijven
  • Eigen Emailbestand met high-end adressen
  • Know how over hoe deze doelgroep leeft, denkt en aankopen doet

Pure Luxe zorgt voor vergroting van de zichtbaarheid van uw merk met een goed verhaal in de juiste doelgroep en met een effectief en sterk resultaat.

Naast het online platform wordt het fysieke Pure Luxe magazine met een oplage van 10.000 exemplaren elk kwartaal verspreid via een netwerk van vaste adressen, distributiepunten en via de relaties van Pure Luxe.

Via de Pure Luxe nieuwsbrief wordt uw publiek per Email op de hoogte gehouden. Hierin wordt naast het laatste luxe lifestyle nieuws ook uw verhaal gedeeld.

Pure Luxe Media & Events zorgt ervoor dat via alle kanalen uw merkverhaal sterk en goed wordt verteld midden in de gewenste high-end branche doelgroep. Op die manier wordt meetbaar resultaat geboekt en uw naamsbekendheid en top of mind beleving vergroot.

Uiteraard werken wij op maat en met uw zakelijke doelstellingen in gedachte; pure resultaten en een luxe positie in uw doelgroep.

 

Pure Luxe Mediakit

De vernieuwde mediakit is niet langer te downloaden op onze website.
Wilt u deze alsnog ontvangen, neem dan contact met Floris Wyers via:

floris@pureluxe.nl of +31 (0) 6 27070707

 

Wilt u meer weten over de advertentie mogelijkheden op de website en/of het (fysieke) magazine?

Pure Luxe Media & Events
Hendrik Jacobszstraat 15-III
1075 PA Amsterdam

Uiteraard kunt u ons ook bereiken via alle bekende social media.