Ervaren hoe het is om in een extreme bolide te rijden en omgeven te worden door de ultieme luxe die Rolls-Royce heet? Het mag als een droom klinken maar het wordt werkelijkheid in Rolls-Royce Luxury Studio’s. Na het eerste atelier in Goodwood, Engeland is er nu een nieuwe plek bij voor de groeiende luxe markt in Azië. Rolls-Royce belooft dat de nieuwe studio een geheel betere ervaring biedt van uw favoriete auto dan ooit tevoren.

De eerste studio in Azië biedt bezoekers de kans om op een gesloten test baan in de uitgeruste bolides te rijden en in de wereld van het luxe merk te duiken. Het atelier is in twee delen opgedeeld, het eerste deel wordt gebruikt om de vierwielige voertuigen tentoon te stellen en het tweede deel wordt gebruikt om het ultieme vakmanschap en details die gepaard gaat met de auto’s te tonen. Er is bovendien de kans om een Rolls-Royce naar uw eigen smaak samen te stellen waardoor de auto nog unieker wordt. Maar het meest bijzondere is natuurlijk het besloten test circuit waar u onder begeleiding zelf kunt ervaren of de auto bij u past.

Lees ook: Dit Is Waarom De Rolls-Royce Spirit of Ecstasy Niet Kan Worden Gestolen

Rolls-Royce besloot de studio te openen in Azië na een overweldigende respons van bezoekers uit de regio in Goodwood. Ze weten een gehele luxe ervaring mee te geven aan bezoekers waardoor dit lang bij blijft. Eerder in 2013 opende Rolls-Royce al een tijdelijke studio in Cannes en in 2014 een ‘Summer Studio’ in Italië.

rolls-royce-luxury-studio-asia-2-770x513