Het vrijstaande Gemeentelijk monumentale landhuis, is in 1913 gebouwd door de architect K.P.C. de Bazel en ligt prachtig symmetrisch op de kavel. Op het royale perceel van circa 9.430 m2 bevinden zich tevens een royale vrijstaande dubbele garage met bovengelegen (zelfstandig) gastenverblijf, verwarmd buitenzwembad met kleedruimte, twee veranda’s en een ruime bergschuur. De tuin is eveneens onder architectuur aangelegd naar ontwerp van De Bazel.

Indeling:

Entree, vestibule en majestueuze hal met garderobe en toilet.
Royale woonkamer met erkers, fraaie open haard en inbouwkasten.
Eetkamer met dubbele deuren naar het terras en een magnifiek uitzicht over de tuin.
Grote werkkamer met doorgang naar family-room.
Ruime woonkeuken voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur (Gaggenau en Miele) en toegang tot de bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger en tweede toilet.
Praktische en ruime provisiekelder met CV installatie en boilers.

Via monumentale bordes trap is de verdieping bereikbaar. Royale overloop en vier goede slaapkamers waarvan twee met balkon. De eerste badkamer is voorzien van ligbad (whirlpool), douche, wastafel en toilet. De masterbedroom met openslaande deuren naar een balkon beschikt over een kleedkamer en een eigen badkamer met douche alsmede een separate stoomdouche, dubbele wastafel en toilet.

343_1440

Op de tweede verdieping bevinden zich de vijfde en zesde slaapkamer en een derde badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

De rietgedekte vrijstaande dubbele garage biedt plaats aan circa vier auto’s. Boven de garage een geheel zelfstandig gastenverblijf met woon/-slaapkamer, keuken en badkamer.
Voorts een aangebouwde praktische schuur.

618_1440

Voorma en Walch, een makelaarsteam sinds 1936 met persoonlijke aandacht.

Voor een bezichtiging van dit karakteristieke monumentale landhuis kunt u contact opnemen met Jacques E. Walch of Kathelijne Vos, Register Makelaars en Taxateurs, of neem uw eigen NVM Makelaar mee.

Ga voor meer informatie naar Funda.

Lees ook: Luxury Living: Stijlvol Landhuis bij Zwolle voor € 1.950.000