A. Lange & Söhne aanwezig bij Concorso D’Eleganza Villa d’Este

Van 26 tot 28 mei neemt het exclusieve Duitse horlogemerk A. Lange & Söhne voor de zesde keer deel aan het exclusieve Concorso D’Eleganza Villa d’Este aan het Comomeer. Een exclusief auto-event waar je als autoliefhebber bij moet zijn geweest. Het Concorso toont het mooiste erfgoed dat op wielen is geproduceerd. Van klassieke auto’s tot innovatieve modellen voor de toekomst. Het thema van dit jaar is “Around the world in 80 days – Voyage through an era of records.” Net als bij de voorgaande edities zal de winnaar van de “Best of Show” categorie een unieke Como editie van de Lange 1 Time Zone van A. Lange & Söhne uitgereikt krijgen.

A.Lange & Söhne – Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2015 – Ben Gierig – Fotografie

 

Verder lezen

Dat vintage horloges een torenhoge waarde kunnen hebben, dat moge duidelijk zijn. In het verleden...

Auto’s en horloges zijn ’s werelds beste combinatie. Beiden in een heel eigen segment, maar toch...

Hublot staat bekend als een merk met vele partnerships. Zo heeft het horlogemerk ook een...