De Eerste Luxe Duikboot van Ocean Submarine is de Privéjet der Superyachts

Ocean Submarine in Nederland bouwt een duikboot van 19 meter met een interieur uit de private jet-industrie. Rolls Royce, MTU en Bosch zijn o.a. partners in de Neyk Submarine, die een volledig onder druk staande romp heeft, uitzonderlijk manoeuvreerbaar is en veel hogere snelheden zal bereiken dan conventionele private subs. Het eerste exemplaar zal 12 personen kunnen vervoeren en kan tot 150 meter diepte gaan. Lancering in 2018. Binnenkort meer.

Meer informatie op de website van Ocean Submarine.

Verder lezen

Een goede boot of een luxe jacht is altijd welkom. Niets is zo lekker als met een stralende zon aan...

Een tijd geleden werd de wereld geïntroduceerd met de nieuwe generatie van de Bentley Continental...

Lastige taak De vorige BMW 5 Serie was een van de meest succesvolle aller tijden. Dit zorgde voor...