Lengers Yachts uit Muiden verkoopt voor ruim 500 voet aan Sanlorenzo jachten!

Op 1 januari van dit jaar werd Lengers Yachts de Noord-Europese partner van de Italiaanse werf Sanlorenzo. Sindsdien zijn er al opdrachten voor vijf nieuwe jachten binnengehaald. En dat brengt de teller van de verkopen in het eerste halfjaar op ruim 500 voet.

“De verkoop van de SL78, SL106 en SL118 plus die van de SX72 en SX88 leverde ons een droomstart op”, aldus Bas Lengers, CEO van de exclusieve dealer uit Muiden. “En dit is pas het begin. We zitten dicht bij een contract voor een Explorer 460. Deze jachten staan momenteel volop in de belangstelling. Geen wonder, want ze combineren tijdloos design en de hoogst mogelijke bouwkwaliteit.”

Lengers Yachts heeft in Muiden een ideale locatie, namelijk direct aan het water op een idyllische plek tegenover het Muiderslot en tussen de ligplaats van het Koninklijke jacht en de voormalige Zeesluis in. Het bedrijf beschikt daar over alle faciliteiten om ook grotere boten af te leveren en te onderhouden. Naast Nederland, heeft Lengers ook in Duitsland een eigen vestiging op een bijzondere locatie. Dit verkoopkantoor ligt in de ‘Altstadt’ van Düsseldorf, in de buurt van de Königsallee. “Ralf Eissing levert daar al jaren uitstekend werk”, aldus Lengers. “Onze volgende belangrijke stap is de lancering van de SX-line op het Cannes Yachting Festival in september. “Daar zijn we uiteraard aanwezig op de stand van Sanlorenzo. We verheugen ons op de verdere samenwerking met deze bijzondere Italiaanse jachtbouwers en natuurlijk ook met onze klanten!”

Lees ookLengers Yachts Lanceert de Rivamare in Nederland

Over Lengers Yachts

Al bijna 50 jaar is dit familiebedrijf een begrip in de nautische wereld. Ooit begonnen als dealer van gebruikte boten, groeide Lengers snel uit tot een toonaangevende dealer van exclusieve motorjachten. Voor haar klanten verleent deze ervaren dealer service op verschillende plekken in de wereld. Het portfolio bevat naast de modellen van Sanlorenzo ook de merken SACS, met sportieve, elegante RIB’s en de topklasse motorjachten van Prestige. Lengers werd in 2015 en 2017 door Prestige Yachts uitgeroepen tot ‘Dealer of the Year’.

Verder lezen

Een goede boot of een luxe jacht is altijd welkom. Niets is zo lekker als met een stralende zon aan...

Een tijd geleden werd de wereld geïntroduceerd met de nieuwe generatie van de Bentley Continental...

Lastige taak De vorige BMW 5 Serie was een van de meest succesvolle aller tijden. Dit zorgde voor...