Lekker Laren prikkelt van 24 t/m 27 Augustus 2017 wederom uw zintuigen

Van donderdag 24 t/m zondag 27 augustus 2017 vindt de vierde editie van Lekker Laren plaats. Het culinaire evenement in de parel van ’t Gooi, waar de nadruk ligt op culinair genieten en het prikkelen van alle zintuigen. De menu’s van het festival zijn weer indrukwekkend. 12 deelnemende restaurants vertonen hun gastronomische kunsten.

MEER DAN CULINAIR GENIETEN
Lekker Laren gaat in eerste instantie om culinair genieten, maar is tevens de gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. Een plek waar je heerlijk kunt eten, proeven & beleven. Waar je elkaar tegenkomt, waar er van alles voor kinderen te doen is en waar bezoekers kunnen genieten van entertainment. Kortom, Lekker Laren staat ook dit jaar weer op de kaart! Niet alleen de gerechten zijn tijdens Lekker Laren tot in de puntjes verzorgd, het festival zet alles in werking voor een totale beleving.

Lekker laren denkt ook aan de miniatuur fijnproevers. Pure Toddlers & Up zorgt dat ze zich niet zullen vervelen met de Kidsclub. Kinderen werken mee aan diverse knutselactiviteiten, hebben een Meet & Greet met een special guest, poseren in een wild photobooth of decoreren koekjes terwijl ze hapjes verorberen.  Vanaf het parkeerterrein pendelen luxe auto’s naar het festivalterrein. Voor het ritje naar huis is de BOB-service van Your Private Driver in te schakelen of er kan gebruikt gemaakt worden van de Valet Parking.

PRACHTIGE SETTING
Lekker Laren wordt georganiseerd in een mooie, groene ambiance. Het evenement vindt plaats op Plein 1945 te Laren, midden in het centrum van het unieke dorp. De deelnemende restaurants en andere culinaire partners staan in een mooie setting, verspreid over het festivalterrein. ’s Avonds wordt het terrein op feeërieke wijze uitgelicht.

HET PROGRAMMA
Lekker Laren heeft ook dit jaar weer een mooi en afwisselend programma.

LEKKER LAREN AMUSETOUR – DONDERDAG 24 AUGUSTUS

Een tocht langs de deelnemende toprestaurants. 12 culinaire hoogstandjes, begeleid door mooie wijnen. Smaakvolle combinaties voor de echte fijnproevers onder ons. Zorgvuldig samengesteld door chef-koks en sommeliers.

De amuses van de deelnemende restaurants van Lekker Laren zijn heuse smaaksensaties. Samen met een verfijnde Gooische slok en bijpassend entertainment is deze dag helemaal compleet. Een moment om gezamenlijk met familie,vrienden of collega’s het glas te heffen, om vervolgens te genieten van ons culinaire aanbod.

LEKKER LAREN VRIJMIBO – VRIJDAG 25 AUGUSTUS

Fijnproevers duiken vrijdag in de bruisende wereld van de “vrijdagmiddagborrel”. Een moment om gezamenlijk met familie, vrienden of collega’s het glas te heffen. De VrijMiBo van Lekker Laren is een mooi startpunt, om vervolgens te genieten van het culinaire aanbod. Perfecte combinatie van wijn en spijs, de ingrediënten die nodig zijn om deze dag compleet maken.

LEKKER LAREN HAPPY SATURDAY – ZATERDAG 26 AUGUSTUS

Lekker Laren grijpt op zaterdag terug naar haar oorsprong; het concert van Sonny’s Inc., die inmiddels gezien wordt als dé entertainmentband van Laren en omstreken. Lekker Laren staat garant voor culinair genieten, maar Sonny’s Inc. laat ons vooral ook muzikaal genieten.

LEKKER LAREN FAMILY SUNDAY – ZONDAG 27 AUGUSTUS

Zondag prikt iedere generatie een vorkje mee op Lekker Laren. Deze dag staat in het teken van familie. Een belangrijk element van Lekker Laren is dat het evenement voor iedereen iets te bieden heeft. De kinderen worden naar hartenlust vermaakt. Kinderen blij, papa en mama blij, daar doen we het voor!

TICKETS
Entreetickets voor Lekker Laren zijn online verkrijgbaar vanaf € 7,50. Meer informatie en tickets, zie: www.lekkerlaren.nl.

 

 

Verder lezen

Elon Musk is de laatste paar jaar een van de meest besproken personen op onze aarde. De oprichter...

Nederland werd ooit gezien als het meest tolerante land ter wereld – als ’t aankomt op wiet....

Het verblijven in een gevangenis is geen lolletje. Hier in Nederland is het leven in een cel...