MR MARVIS maakt de perfecte korte broek

Het Amsterdamse kledingmerk MR MARVIS richt zich uitsluitend op stijlvolle korte broeken. En met succes: vorig jaar werd in hoog tempo de Nederlandse markt veroverd. Na meer dan een jaar van research en productontwikkeling introduceerde MR MARVIS shorts met een ultieme pasvorm en tijdloze look. Anders dan bestaande merken, verandert MR MARVIS de fit en look nooit. Slow fashion noemen ze dit: als iets perfect is, waarom zou je het dan aanpassen.

De Broek

Bij MR MARVIS wordt niet bespaard op materialen, stoffen en fabricage: van hoge kwaliteit katoen en elastiek in de broekband tot aan een hidden pocket voor je telefoon; aan alles is gedacht. De collectie bestaat uit ruim twintig broeken. Opvallend is dat de shorts ieder een eigen kleur, naam en karakter hebben. Zo heb je de witte Wimbledons: “When hitting an ace is the only option”. En de blauwe Mavericks: “These shorts can be your wingman anytime”.

LIMITED EDITION –  MR MARVIS x Liberty London

MR MARVIS heeft een bijzondere samenwerking met een van de meest gerenommeerde internationale stoffenhuizen, namelijk Liberty London. Wees er snel bij, want deze limited editon full print short is slechts nog beperkt beschikbaar!

Alleen Online Verkrijgbaar

MR MARVIS shorts zijn uitsluitend online verkrijgbaar via mrmarvis.com. De prijs van de effen shorts is € 79,-. De limited edition Liberty shorts zijn € 109,-.

Verder lezen

Het kan u niet ontgaan zijn, het bijzonder fitte en gestroomlijnde lijf van Estelle Cruijff. Sinds...

Dat er verschillende deuren openen wanneer je oprichter bent van meerdere succesvolle (en soms wat...

Dat wij mensen onszelf af en toe in de watten leggen, daar zijn we groot voorstander van. Laten we...