Ontdek elke maand een nieuw parfum met het allereerste geurenabonnement ‘Parfumadoʼ

Er is weinig zo verleidelijk als het ruiken van een mooi parfum. De grote uitdaging is alleen: Hoe vind je er een? Hoe vind je jouw ideale geur? Een parfumerie is al snel een doolhof met soms wel honderden geuren waar je moeilijk je weg kunt vinden. Laat staan de juiste beslissing neemt voor een nieuwe geur. En ondanks de adviezen van verkopers kan een prijzige geur later toch tegenvallen als hij wat langer op je huid heeft gezeten.

Nieuwe kans op grote merken

Aan deze situatie brengt Parfumado verandering. Dit geurenabonnement laat gebruikers elke maand opnieuw kiezen uit meer dan 250 geselecteerde parfums. Er is een omvangrijk aanbod met Italiaanse favorieten als Armani, Gucci en Dolce & Gabbana. Ook tal van grote Franse namen, waaronder Dior, Guerlain en Paco Rabanne figureren in het assortiment. En zelfs niche- parfums zijn goed vertegenwoordigd, met namen als Amouage, Montale en Escentric Molecules.

Exclusiviteit binnen handbereik

Parfumado stelt zijn leden in staat om elke maand een nieuwe geur te ontdekken en uit te proberen. Omdat de consument van nu simpelweg niet jarenlang trouw wil zijn aan één en dezelfde geur, maar zich graag – vaak digitaal – laat verrassen door nieuwe creaties en soms lastig te vinden niche-parfums.

Hoe werkt het?

Voor het vaste maandbedrag van €14,95 ontvang je elke maand een chique travelspray met je parfum naar keuze, in een hoeveelheid die ruim voldoende is om je er 30 dagen mee te parfumeren. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en er zitten verder geen verplichtingen aan vast.

Voor meer informatie, zie: www.parfumado.com.

Verder lezen

Het kan u niet ontgaan zijn, het bijzonder fitte en gestroomlijnde lijf van Estelle Cruijff. Sinds...

Dat wij mensen onszelf af en toe in de watten leggen, daar zijn we groot voorstander van. Laten we...

Als je het woord luxe in de encyclopedie opzoekt, staat er bovenaan: ‘wat prettig is, maar niet...